Jump to content

Torek Zambretija juga!

jack

Recommended Posts

Helow!

Zanima me, če bo kdo v Zambretiji v torek, ali na kakšnem drugem jugo spotu v torek. Baje v petek napovedujejo občutne ohladitve, kar pomeni, da je to mogoče zadnji malo toplejši dan, ki bi ga veljalo izkoristiti za mogoče letos zadnje kajtanje.

Javite, če je kdo za.

lep dan

Jaka

No, kako je blo na hrvaški strani. Glede na jutranje podatke osmerja smo se odločiil za Grado in to je bil zadetek v polno: dopoldne včasih celo preveč, popoldne idealka. Ob odhodu ob 18-ih še vedno 18-22 kts laminarca.

Zanima me, kaj je bilo v Zambratiji?

No, kako je blo na hrvaški strani. Glede na jutranje podatke osmerja smo se odločiil za Grado in to je bil zadetek v polno: dopoldne včasih celo preveč, popoldne idealka. Ob odhodu ob 18-ih še vedno 18-22 kts laminarca.

Zanima me, kaj je bilo v Zambratiji?

pomerjeno na obali ob 11h 8-23vz. temu primerno tudi kajtanje. zelo podobno tudi po spotih nižje dol. v vetru preveč vzhodne komponente.

lp x

Kje ste bili v torek? V Zambratiji ali v Umagu pri svetilniku ali v Puli? A je bila gneča? Kako velike kajte ste vozili? :?:

na Z obali istre je bilo kot sem že napisal, je pa za bolj V kot Z smer južnega vetra najbolš Umag, ker je najmanj zaprt. so pa v umagu na punti gužvo naredil surfači, kajterja ni bilo nobenga.

graf na wind finderju pokaže razbit veter tud za pulo, bo točnokdo povedal ki je bil včeraj dol, ampak verjetno v medulinu ni moglo bit prav slabo, ker je odprt za JV veter. najbolj so se pa zaenkrat pohvalil tisti ki so jo ubrali v italijo.

lp x