jack Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Helow! Zanima me, če bo kdo v Zambretiji v torek, ali na kakšnem drugem jugo spotu v torek. Baje v petek napovedujejo občutne ohladitve, kar pomeni, da je to mogoče zadnji malo toplejši dan, ki bi ga veljalo izkoristiti za mogoče letos zadnje kajtanje. Javite, če je kdo za. lep dan Jaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPEED Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 jaz bi nekam šel...koliko pa moraš biti oblečen v teh dneh za na vodo? lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Men kaze da bo mokro od spodaj on od zgoraj!Torej kaj zdej??5mm neopren kar v redu!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rogina Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Je treba pred zimo kajte dobro oprati s sladko vodo. Eni smo to počeli že v petek v Umagu. A zgleda, da bo treba pranje jutri ponoviti, ker je napoved za pranje kajtov jutri res ugodna. Deževnica je za pranje najboljša, sledi sušenje v zraku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack Posted October 23, 2006 Author Share Posted October 23, 2006 Ker zgleda, da bo to moja zadnja kajtarija letos, bom skoraj sigurno tam, moker od dežja ali morja. Kajti mokri ali suhi. Treba je probat.torej se vidimo v zambretiji jutri. lep dan Jaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gusti Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 če pa gre Jaka dol, pridem še jaz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gusti Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 No, kako je blo na hrvaški strani. Glede na jutranje podatke osmerja smo se odločiil za Grado in to je bil zadetek v polno: dopoldne včasih celo preveč, popoldne idealka. Ob odhodu ob 18-ih še vedno 18-22 kts laminarca.Zanima me, kaj je bilo v Zambratiji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matjaz Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 No, kako je blo na hrvaški strani. Glede na jutranje podatke osmerja smo se odločiil za Grado in to je bil zadetek v polno: dopoldne včasih celo preveč, popoldne idealka. Ob odhodu ob 18-ih še vedno 18-22 kts laminarca.Zanima me, kaj je bilo v Zambratiji? pomerjeno na obali ob 11h 8-23vz. temu primerno tudi kajtanje. zelo podobno tudi po spotih nižje dol. v vetru preveč vzhodne komponente. lp x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rogina Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Kje ste bili v torek? V Zambratiji ali v Umagu pri svetilniku ali v Puli? A je bila gneča? Kako velike kajte ste vozili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matjaz Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Kje ste bili v torek? V Zambratiji ali v Umagu pri svetilniku ali v Puli? A je bila gneča? Kako velike kajte ste vozili? na Z obali istre je bilo kot sem že napisal, je pa za bolj V kot Z smer južnega vetra najbolš Umag, ker je najmanj zaprt. so pa v umagu na punti gužvo naredil surfači, kajterja ni bilo nobenga. graf na wind finderju pokaže razbit veter tud za pulo, bo točnokdo povedal ki je bil včeraj dol, ampak verjetno v medulinu ni moglo bit prav slabo, ker je odprt za JV veter. najbolj so se pa zaenkrat pohvalil tisti ki so jo ubrali v italijo. lp x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts