EOL Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 ali poznate znamko kajtav gaastra kite vison2 in ce jih poznate kasni se vam zdijo hvala za oddgovore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Toro_ Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 ja to si na ebayu vidu ne? :D Dost ugodni ja.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EOL Posted October 9, 2006 Author Share Posted October 9, 2006 ja na eby-u sm juh najdu in me zanima ce so kvalitetni, ker cena je pa ugodna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Glede na to da sem zadnjo Gaastro vozu GXR 12 in je blada ne recem za tisti cas najbolj piki kajt kar sem jih imelna stangi,skratka takrat je GXR gate trgal,tole slabse ne more bit ker je dve sezoni mlajse ;-)Cena cool, ce ne moti da je Ckite pol sploh good!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EOL Posted October 10, 2006 Author Share Posted October 10, 2006 ok hvala za orazlozitev. : :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Ti bos :D :D :D :D dr. :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts