Jump to content

Razlika med moskim in zenskim trapezom

FoneRider

Recommended Posts

Zdravo.

Mogoce se bo komu zdelo to cist bedno vprasanje ampak here goes...

Prek enga deala sem dobil zenski waist trapez. Ker sem bolj vitke sorte sem dobil pac zenski model S velikost in mi je na suhem cist prov. Nisem ga se sprobal v vodi. Se nikoli nisem vozil z waist modelom zato pac ne poznam taksnega modela. Poznam seated. Zanima me samo to, ce je poleg druge barve pri zenskem modelu (sem ugotovil, da mi roza zelo pristaja in lepo poudari moje oci :lol: homofobicni komentarji me pa tudi ne bodo motili :oops: ) se kaksna razlika v obliki...ne vem, ugibam...zaradi zenske oblike telesa-sirsi boki in te podobne scene- drugacna oblika trapeza. (Vem da se ga ne nosi na bokih...)

Ga lahko mirno obdrzim in uporabljam ali naj se odpravim v rubriko mali oglasi? :oops:

Hvala za odgovor. Se pravi, da je vse eno in isto in da so samo barve druge.

Kar se pa tiče tvoje zadnje izjave...jaz sem pa mislil, da bo ravno obratno- da bodo ženske letale za mano, ker bom mel tak lep roza trapez- kao...iiii kolk je luškan un tamle, glej kakšen trapez ma (nekaj takega ). Verjemi, da jaz tipa z roza trapezom še pogledal ne bom :lol:

jaz ne morem najti violčno, roza - zeleno desko! :( sm sigurna da bo težav! če je kdo najde, naj sporoči! :)

a si jo zgubla..al iščeš barvo tako,pač nove deske. pa jo pobarvi, kot ti paše...sicer pa neki časa boš gledala barve (pač punce :D ) potem pa le da dobr špila pod nogami, pa je človek srečen, tud če je prozorna...

Hej kite0007... ne vem za ostale punce.. ampaj jaz sem se v osnovni šoli naučila da je breskva sadje! :wink:

in.. ja... puncami so pomembne barve.. fanti pa imajo tudi svoje slabosti... imao megalomanske ideje in želje... :) (opravičujem se onima,ki jih nimajo!)

hvala za nasvete... bom si ali najdla in kupila roza/violčno/zeleno desko, ali si jo bom kr pofarbala! :) mogoče v bojo breskve?! :) 8)

:)

kp

bom si ali najdla in kupila roza/violčno/zeleno desko, ali si jo bom kr pofarbala! :) mogoče v bojo breskve?! :) 8)

:)kp

No ja tlele je ena barvna varianta, punce, se posebej Tankpunce

odlocajo kaj bodo vozile ;-) Men se zdi da ma vsaka svojega sponzorja,

Su Kay je ze ena!

http://www.decaykiteboards.co.nz/images/su_in_pink.jpg

Vse ostale pa kar v lov za svojimi sponzorji!

dr.

ok! če to tako gre.. potem pa

OGLAS:

iščem sponzorja, ki mi bo omogočil da se peljem na roza/violčno/modri deski... :)

a bo tkole dober odlas dr.?

lp

Dr. zdaj si pa ti na vrsti.... en Flowpow pa zdaj ze mora sest :roll:

OK OK, ste me zakurl........

naroceno graficnem oddelku da rodi stvori eno grafiko na temo

roza/violčno/modri vodni dricalnik/dirkalnik.........pocakat kaj se rodi!

@miran Flowpow ne bo sel @tamala je hard core ne mara rozic ;-(

Ne mors verjet kakssene so dons Tamale ;-)

dr.

OK OK, ste me zakurl........

naroceno graficnem oddelku da rodi stvori eno grafiko na temo

roza/violčno/modri vodni dricalnik/dirkalnik.........pocakat kaj se rodi!

@miran Flowpow ne bo sel @tamala je hard core ne mara rozic ;-(

Ne mors verjet kakssene so dons Tamale ;-)

dr.

@Lojz, ne vem se kaksne so,,, k pride spet na Bled pridem pospegat :lol: pol mi bo pa gotovo kaj bolj jasno....

...kaksno rozico ji pa vseeno vkljuci... eno cist majckeno....