FoneRider Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Zdravo. Mogoce se bo komu zdelo to cist bedno vprasanje ampak here goes... Prek enga deala sem dobil zenski waist trapez. Ker sem bolj vitke sorte sem dobil pac zenski model S velikost in mi je na suhem cist prov. Nisem ga se sprobal v vodi. Se nikoli nisem vozil z waist modelom zato pac ne poznam taksnega modela. Poznam seated. Zanima me samo to, ce je poleg druge barve pri zenskem modelu (sem ugotovil, da mi roza zelo pristaja in lepo poudari moje oci homofobicni komentarji me pa tudi ne bodo motili ) se kaksna razlika v obliki...ne vem, ugibam...zaradi zenske oblike telesa-sirsi boki in te podobne scene- drugacna oblika trapeza. (Vem da se ga ne nosi na bokih...) Ga lahko mirno obdrzim in uporabljam ali naj se odpravim v rubriko mali oglasi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polonca Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 prej sem vozila dakine fusion..sedaj dakine pyro...sam dobr o obeh zenskega trapeza se nikoli probala nisem.. Ce ti odgovarja ga vozis. :wink: edin mogoce bo mal vec tipol tekalo za tabo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoneRider Posted September 30, 2006 Author Share Posted September 30, 2006 Hvala za odgovor. Se pravi, da je vse eno in isto in da so samo barve druge. Kar se pa tiče tvoje zadnje izjave...jaz sem pa mislil, da bo ravno obratno- da bodo ženske letale za mano, ker bom mel tak lep roza trapez- kao...iiii kolk je luškan un tamle, glej kakšen trapez ma (nekaj takega ). Verjemi, da jaz tipa z roza trapezom še pogledal ne bom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamala Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 hej!ne poznam te ženske trapeze, ampak si siguren da ti ne bo zlezlo gor ker nimaš oblin?!in še eno vprašanje! a boš lahko najdel kakšno roza desko da bo šla zaraven? lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miran Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 hej!ne poznam te ženske trapeze, ampak si siguren da ti ne bo zlezlo gor ker nimaš oblin?!in še eno vprašanje! a boš lahko najdel kakšno roza desko da bo šla zaraven? lp barva ni ovira, vsi dodatki z doplačilom seveda..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tripy Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Roza kite sigurno obstaja :D , sem 100%. Think PINK pravm jest se vidmo u zrakuTripy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoneRider Posted October 2, 2006 Author Share Posted October 2, 2006 Tamalasi siguren da ti ne bo zlezlo gor ker nimaš oblin?! Mislim, da bi bila ful panika za punce, če bi morali joški držat trapez pod vratom :? Kaj pa une punce k so bl ploh? :( ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EOL Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 fantje ne se delat norca iz punc k n's bodo povozile pol pa bo.... :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamala Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 jaz ne morem najti violčno, roza - zeleno desko! :( sm sigurna da bo težav! če je kdo najde, naj sporoči! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 jaz ne morem najti violčno, roza - zeleno desko! :( sm sigurna da bo težav! če je kdo najde, naj sporoči! :) a si jo zgubla..al iščeš barvo tako,pač nove deske. pa jo pobarvi, kot ti paše...sicer pa neki časa boš gledala barve (pač punce :D ) potem pa le da dobr špila pod nogami, pa je človek srečen, tud če je prozorna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamala Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 a veš kakršne so punce... ta prvo barva potem pa avto (oziroma deska) .. lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 a veš kakršne so punce... ta prvo barva potem pa avto (oziroma deska) .. lp aha,"sem kupla nov avto"-"in kak je"-."rdeč" hehehhee tko nekak gre ja...ehhe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kite0007 Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 No ko smo ravno pri barvah...breskva ni barva ampak sadež!! Sam tko da boste vedle...zgolj v vednost in ravnanje... :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EOL Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 a ves kje bos dobila roza barvo deske u K4 pejt pogledat mislm da je ob sredah nism si pa siguren Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 a ves kje bos dobila roza barvo deske u K4 pejt pogledat mislm da je ob sredah nism si pa siguren Ti ze ves, si se oglasil!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EOL Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 ne se mogoce me bo pa kdaj kej zvil pa bom su pogledat :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamala Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Hej kite0007... ne vem za ostale punce.. ampaj jaz sem se v osnovni šoli naučila da je breskva sadje! :wink: in.. ja... puncami so pomembne barve.. fanti pa imajo tudi svoje slabosti... imao megalomanske ideje in želje... :) (opravičujem se onima,ki jih nimajo!)hvala za nasvete... bom si ali najdla in kupila roza/violčno/zeleno desko, ali si jo bom kr pofarbala! :) mogoče v bojo breskve?! :) :)kp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Sej tudi fantom so pomembne barve...samo ne priznajo. :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 bom si ali najdla in kupila roza/violčno/zeleno desko, ali si jo bom kr pofarbala! :) mogoče v bojo breskve?! :) :)kpNo ja tlele je ena barvna varianta, punce, se posebej Tankpunceodlocajo kaj bodo vozile ;-) Men se zdi da ma vsaka svojega sponzorja,Su Kay je ze ena!http://www.decaykiteboards.co.nz/images/su_in_pink.jpgVse ostale pa kar v lov za svojimi sponzorji!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamala Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 ok! če to tako gre.. potem pa OGLAS:iščem sponzorja, ki mi bo omogočil da se peljem na roza/violčno/modri deski... :)a bo tkole dober odlas dr.?lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miran Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 ok! če to tako gre.. potem pa OGLAS:iščem sponzorja, ki mi bo omogočil da se peljem na roza/violčno/modri deski... :)a bo tkole dober odlas dr.?lp Dr. zdaj si pa ti na vrsti.... en Flowpow pa zdaj ze mora sest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 ok! če to tako gre.. potem pa OGLAS:iščem sponzorja, ki mi bo omogočil da se peljem na roza/violčno/modri deski... :)a bo tkole dober odlas dr.?lpDr. zdaj si pa ti na vrsti.... en Flowpow pa zdaj ze mora sest OK OK, ste me zakurl........naroceno graficnem oddelku da rodi stvori eno grafiko na temoroza/violčno/modri vodni dricalnik/dirkalnik.........pocakat kaj se rodi!@miran Flowpow ne bo sel @tamala je hard core ne mara rozic ;-(Ne mors verjet kakssene so dons Tamale ;-)dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miran Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 OK OK, ste me zakurl........naroceno graficnem oddelku da rodi stvori eno grafiko na temoroza/violčno/modri vodni dricalnik/dirkalnik.........pocakat kaj se rodi!@miran Flowpow ne bo sel @tamala je hard core ne mara rozic ;-(Ne mors verjet kakssene so dons Tamale ;-)dr. @Lojz, ne vem se kaksne so,,, k pride spet na Bled pridem pospegat pol mi bo pa gotovo kaj bolj jasno.... ...kaksno rozico ji pa vseeno vkljuci... eno cist majckeno.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoneRider Posted October 9, 2006 Author Share Posted October 9, 2006 Aha....in kakšna je razlika med moškim in ženskim trapezom? He he...smo mal zašli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miran Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Aha....in kakšna je razlika med moškim in ženskim trapezom? He he...smo mal zašli... ...itak... (samo, da kaksen slo operater ne vlozi tozbe zaradi uporabe besede ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts