jozle Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Hallo! Vi ste bolj izkušeni in bi prosil za nasvet pri nakupu. Trenutno imam 2 Kita RRD 12 in 16 m2 stara cca. 4 sezone. Počasi bi menjal in ne vem kaj bi bila prava izbira. Malo sem bral vaše teste in eden hvali to drugi ono. Vem odločitev je moja kaj mi najbolj paše. Rad bi imel kajt za vožnjo od cca 12 do 35 kn za malo bolj rekreativno vožnjo. Ali bi bil BOW najboljša izbira? Kateri? sedaj se peljem, imam malo problemov vendar gre. LP Jozle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arh Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 a prodajaš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matjaz Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 saj res, da je šla tehnologija naprej, ampak z istim kajtom s katerim boš imel pri 12vz rekreativno vožnjo se ti bo pri 35 dogajal do jaja, ne glede na to, da bi vmes zamenjal dilo in v žep porinil kak kamen! sploh je pa pri 12 itak vedno in samo rekreativna vožnja, 35 je pa nekaj čist druzga. kako je že formula za silo kvadrat hitrosti al ne!? :wink: lp x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts