Joker Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 PozdravljeniImam en problem in sicer pri kajtu ko imaš predelne tube za napihniti in je na koncu zamašek. No ta zamašek meni manjka in bi ga rad nekje kupil vendar ne vem v kateri trgovini bi to imeli. Mi lahko kdo pomaga!! :( :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Kot sem ti že na PM odgovoril, probaj najti kakšno počeno tubo (mogoče jo ima kdo kle na forumu pa je ne rabi več?) pa zamašek odreži z ventila. Mu lahko kdo pomaga? PozdravljeniImam en problem in sicer pri kajtu ko imaš predelne tube za napihniti in je na koncu zamašek. No ta zamašek meni manjka in bi ga rad nekje kupil vendar ne vem v kateri trgovini bi to imeli. Mi lahko kdo pomaga!! :( :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Pomagala bo tudi sosedova/starega Ata struznica in PVC/Koterm profil alica iz Astre/Merkurja in se naredi nov cep!Lahko pa bratu/sestri odvzames pravico uporaberokavckov/colna tam je kar nekaj rezervnih ventilov dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Ja verjetno tud možno za prvo silo, vendar po moje je lahko problem s tesnenjem oz. sčasoma pride do spučanja... Pomagala bo tudi sosedova/starega Ata struznica in PVC/Koterm profil alica iz Astre/Merkurja in se naredi nov cep!Lahko pa bratu/sestri odvzames pravico uporaberokavckov/colna tam je kar nekaj rezervnih ventilov dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EOL Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 oj.Vili ima gotov kaki zamasek poklic ga pa ti bo povedu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts