SEBA Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Zivjo , mene pa pa zanima kk nej spakiram kite opremo za na letalo,da ne bo kksnih komplikacij Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Zivjo , mene pa pa zanima kk nej spakiram kite opremo za na letalo,da ne bo kksnih komplikacij Ce si maco in imas "radiatorje" sabo pol sploh ni blema z dekleti na checkin mal posarmirati in se delati nevednega potrebniega pomoci in gre! Je priporoclivo imeti s seboj se eno hudo bejbo v primeru da je na checku morski personal pol mora ona uskocit in uporabti vse priucene metode!Tako da bodi pripravljen na vse, sicer pa tam ene 20kg bo v redu, golf bag tudi, samo ne dajaj videza da si surfac pol je pa tebi!dr. :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tripy Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Jest sem glih to dans studiral in prisel do razlicnih podatkov. Vsaka letalska druzba ima drugace. Uglavnem pa velja da imas lahko 2 torbi in sicer Maximum linear dimensions of all bags: 62 inches/158cm (length + width + height) each Evo se link od United airlines in Lufthansa:http://www.united.com/page/article/0,6722,51146,00.html#Internationalhttp://www.lufthansa.com/online/portal/lh/de/info_services/help_and_contact?l=en&nodeid=1103941#BaggageRegulations Sepravi, da se sestejejo vse dimenzije.Moje pa zanima kako zadeve potekajo v praksi.A če prideš z 135 cm dolgo torbo k lahko notr spravš kite in board, a kej komplicirajo, a je treba doplacat za sportno opremo? lpTripy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjaz Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Sam sem z kajtom letel ze na kubo in v egipt in nikoli nisem imel problemov z prtljago (lani in predlanskem).. Uporabljal sem 15xcm dakine board bag ki je res ogromen (kot hladilnik). Je pa res da nikoli nisem omenjal nikomur kaj je v tormi in sem jo samo oddal v check in. Nikoli niti niso komplicirali za kaksen kg prevec.. Očitno res odvisno od letalske druzbe in osebe ki prevzema prtljago.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3g Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Tele Ho! dve varianti: bordbag DaKine, dobiš v Obssesionu. zadeva je zelo kul, not spraviš cca 3-4 kajte + 2 dili + trapez, pumpo itd... slabost - od 4x z avionom so mi 1x težil za dodaten keš. Èe greš z redno linijo se temu izogneš da že ob nakupu karte težiš za extra luggage, pri čarterjihje malo težje druga varianta: kite zapakiraj v en rukzak, (jaz konkretno v rukzak od 14ke stlaičim tudi 9ko), ostala oprema (pumpa, bar trapez) v normalno prtljago. dilo neseš posebej. prtljago daš normalno, kite bag je ročna prtljaga dila pa gre na šalteru kot extra prtljaga inker je težka manj kot 2 kg ni problemov... še to: če vas gre več skupaj potem obvezno naredite grupni check in - vsi karte na kup in "ja mi potujemo skupaj". v teh primerih na easy lahko neseš seboj tudi več kot 80 kg/osebo (smučarska balkanska zvitost :) lp3g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts