BLdesign Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 no zej sem zračunal da me bo če ga bom sam naredu prišel pod 15000 sit, problem je pa sledeči-dilo mi bo naredil kolega iz karbon / satirka, edino kar bi rabil je en primer dile...tako da rabim dilo od MTB lahko jo je samo pol ni važno v kakšnem stanju samo da imam približno obliko da se bo dalo kalup narest...tako da bi prosil če ima kdo kakršno koli informacijo kje bi si lahko sposodil dilo ali pa kje kupil kakšno za res smešno ceno potem naj mi sporoči če ima pa kdo kakšnega za posoditi za 1 dan bi bil pa tudi vesel in garantiram da dili ne bo nič :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janez Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 poklič me na 041 684 067naslednjih nekaj dni(tednov) sigurno ne bom rabu MTB ga lahk mau posodim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Živjo, jaz sem si zadevo tud sam naredu... http://www.kite-stuff.org/images/boards/GigiMobo/GigiMobo_02.jpg Moje izkušnje, je OK za začeti, pol ko pa probaš kako "tapravo" oz. ko hočeš kaj več, je tale pretežka in premalo okretna. Treba bi blo zmanjšat/skrajšat deck in konkretno olajšat podvozje... Všeč mi pa je da je deck flexi, veliko bolje kompenzira tresljaje. A podvozje boš tud sam delu? Ne ga predimenzionirat preveč ker bo ratal vse skup pretežko. no zej sem zračunal da me bo če ga bom sam naredu prišel pod 15000 sit, problem je pa sledeči-dilo mi bo naredil kolega iz karbon / satirka, edino kar bi rabil je en primer dile...tako da rabim dilo od MTB lahko jo je samo pol ni važno v kakšnem stanju samo da imam približno obliko da se bo dalo kalup narest...tako da bi prosil če ima kdo kakršno koli informacijo kje bi si lahko sposodil dilo ali pa kje kupil kakšno za res smešno ceno potem naj mi sporoči če ima pa kdo kakšnega za posoditi za 1 dan bi bil pa tudi vesel in garantiram da dili ne bo nič :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 prodam kolesa (liv, z zračnico) na abec5 ležajih. pm lp x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLdesign Posted September 18, 2006 Author Share Posted September 18, 2006 za koliko prodaš kolesa, podvozje bom naredil tako da bom od sk8 ki ga imam vzel podvozja stran in jih bom nesu podaljšat...bom prekopiral mere od original, kolesa sem pa gledal jih imaš tam od 1000 sit do 4000 sit / komad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 ne uporabljaj sk8 podvozij, ker zadeva na koncu rata tezka in se rada lomijo.. sk8 podvozja imajo osi, ki so samo povrsinsko kaljena in so dost swoh ce podaljsujes.. jz sm nakonc rajs nekej kupil.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Ja zelo rade se zlomjo (zanič Alu), sploh če podaljšaš (ker tko morš če hočeš uporabt MTB kolesa. Sej na začetk ti bo OK, pol k boš pa začel kej skakat... Ja tud jaz bom raj naslednga kr kupu... ne uporabljaj sk8 podvozij, ker zadeva na koncu rata tezka in se rada lomijo.. sk8 podvozja imajo osi, ki so samo povrsinsko kaljena in so dost swoh ce podaljsujes.. jz sm nakonc rajs nekej kupil.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLdesign Posted September 18, 2006 Author Share Posted September 18, 2006 ja samo ne dam pa 45k za en tak board, če bi ga pa na ebayu kupil bi dal pa 100 eurou za board pa še enkrat tolk za pošto...edino če veste kakšno drugo vrjanto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Toro_ Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 ja samo ne dam pa 45k za en tak board, če bi ga pa na ebayu kupil bi dal pa 100 eurou za board pa še enkrat tolk za pošto...edino če veste kakšno drugo vrjanto z ebaya se splača za poštnino ne daš več kot 20 eurov :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Ja če plačaš prek PayPala oz. neta. Èe morš nakazat na bank acc. maš pa še dodatne stroške. Se pa strinjam da iz bližnjih držav poštnina ni več bav bav. :) ja samo ne dam pa 45k za en tak board, če bi ga pa na ebayu kupil bi dal pa 100 eurou za board pa še enkrat tolk za pošto...edino če veste kakšno drugo vrjanto z ebaya se splača za poštnino ne daš več kot 20 eurov :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPEED Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Ene 3je se najdite pa skupaj naročite. Tko kot sem jaz kakšne 4 mesece nazaj. Cena sicer ni bila 100 evrom ampak okoli 30k, ampak je še vseeno ugodno. Èe hočete vam lahko tudi jaz naročim.... lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Toro_ Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Ja če plačaš prek PayPala oz. neta. Če morš nakazat na bank acc. maš pa še dodatne stroške. Se pa strinjam da iz bližnjih držav poštnina ni več bav bav. :) ja samo ne dam pa 45k za en tak board, če bi ga pa na ebayu kupil bi dal pa 100 eurou za board pa še enkrat tolk za pošto...edino če veste kakšno drugo vrjanto z ebaya se splača za poštnino ne daš več kot 20 eurov :wink: Teh dodatnih stroškov (bančništvo) je max 15 eurov tak da se pomojem usen splača bol ko pa pr nas ( sn naroču rolko pa me je pršl 100 eurov bol pocen ko pa pr nas(pr Anžurju)) :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLdesign Posted September 27, 2006 Author Share Posted September 27, 2006 no dejte se pokazat če bi kdo rad MTB http://cgi.ebay.de/Mountainboard-Scrub-EOLO-Nebula-Mod-2006-NEU-OVP-RTB_W0QQitemZ280031319405QQihZ018QQcategoryZ30741QQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.de/SCRUB-Mountainboard-EOLO-NEBULA-Entry-Level-Kiteboard_W0QQitemZ280030509519QQihZ018QQcategoryZ13372QQrdZ1QQcmdZViewItem sicer ne vem kaj je razlika, ker nič ne zastopim nemško Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mach Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Jah mene bi zanimal - nekak mi je bolj "usec" tacenejsi... :) A bos ti bidal? Mogoce, ce se nas zbere vec, nam rata mimo ebaya zdilat celo boljso kolicinsko ceno.. ? lp! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts