Jump to content

spet MTB

BLdesign

Recommended Posts

no zej sem zračunal da me bo če ga bom sam naredu prišel pod 15000 sit, problem je pa sledeči-dilo mi bo naredil kolega iz karbon / satirka, edino kar bi rabil je en primer dile...tako da rabim dilo od MTB lahko jo je samo pol ni važno v kakšnem stanju samo da imam približno obliko da se bo dalo kalup narest...tako da bi prosil če ima kdo kakršno koli informacijo kje bi si lahko sposodil dilo ali pa kje kupil kakšno za res smešno ceno potem naj mi sporoči

če ima pa kdo kakšnega za posoditi za 1 dan bi bil pa tudi vesel in garantiram da dili ne bo nič :)

Živjo,

jaz sem si zadevo tud sam naredu...

http://www.kite-stuff.org/images/boards/GigiMobo/GigiMobo_02.jpg

Moje izkušnje, je OK za začeti, pol ko pa probaš kako "tapravo" oz. ko hočeš kaj več, je tale pretežka in premalo okretna. Treba bi blo zmanjšat/skrajšat deck in konkretno olajšat podvozje...

Všeč mi pa je da je deck flexi, veliko bolje kompenzira tresljaje. A podvozje boš tud sam delu? Ne ga predimenzionirat preveč ker bo ratal vse skup pretežko.

no zej sem zračunal da me bo če ga bom sam naredu prišel pod 15000 sit, problem je pa sledeči-dilo mi bo naredil kolega iz karbon / satirka, edino kar bi rabil je en primer dile...tako da rabim dilo od MTB lahko jo je samo pol ni važno v kakšnem stanju samo da imam približno obliko da se bo dalo kalup narest...tako da bi prosil če ima kdo kakršno koli informacijo kje bi si lahko sposodil dilo ali pa kje kupil kakšno za res smešno ceno potem naj mi sporoči

če ima pa kdo kakšnega za posoditi za 1 dan bi bil pa tudi vesel in garantiram da dili ne bo nič :)

Ja zelo rade se zlomjo (zanič Alu), sploh če podaljšaš (ker tko morš če hočeš uporabt MTB kolesa. Sej na začetk ti bo OK, pol k boš pa začel kej skakat...

Ja tud jaz bom raj naslednga kr kupu...

ne uporabljaj sk8 podvozij, ker zadeva na koncu rata tezka in se rada lomijo..

sk8 podvozja imajo osi, ki so samo povrsinsko kaljena in so dost swoh ce podaljsujes..

jz sm nakonc rajs nekej kupil..

Ja če plačaš prek PayPala oz. neta. Èe morš nakazat na bank acc. maš pa še dodatne stroške.

Se pa strinjam da iz bližnjih držav poštnina ni več bav bav. :)

ja samo ne dam pa 45k za en tak board, če bi ga pa na ebayu kupil bi dal pa 100 eurou za board pa še enkrat tolk za pošto...edino če veste kakšno drugo vrjanto

z ebaya se splača :!: :arrow: za poštnino ne daš več kot 20 eurov :wink:

Ja če plačaš prek PayPala oz. neta. Če morš nakazat na bank acc. maš pa še dodatne stroške.

Se pa strinjam da iz bližnjih držav poštnina ni več bav bav. :)

ja samo ne dam pa 45k za en tak board, če bi ga pa na ebayu kupil bi dal pa 100 eurou za board pa še enkrat tolk za pošto...edino če veste kakšno drugo vrjanto

z ebaya se splača :!: :arrow: za poštnino ne daš več kot 20 eurov :wink:

Teh dodatnih stroškov (bančništvo) je max 15 eurov tak da se pomojem usen splača bol ko pa pr nas ( sn naroču rolko pa me je pršl 100 eurov bol pocen ko pa pr nas(pr Anžurju)) :wink: