Gigi Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Ola, a gre kdo v USA oz. a kdo pozna koga, ki gre v kratkem tja? Rabil bi eno pomoč, namreč, dobil sem free komplet rezervnih tub in OnePump delov, vendar bi me skor kap ko sem videl kak bo račun za poštnino... Da bi me to prišlo ceneje me zanima če bi bil kdo to pripravljen prevzeti ko je tam in pripeljati v SLO? Ideja pa je taka, da se paket overnight pošlje iz Hood Riverja/Oregon na naslov v USA (hotel), tam se lahko paket odpre (teža 3kg) in se lahko lepo preloži v kufre (se da lepo kompaktno zložiti), da ne bo zasedlo preveč placa... Prosim če se me lahko kar direktno pokliče na 031 694 036 Gorazd. HVALA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Upam na najboljso resitev situacije,zal ne morem pomagat,ali pac bi bilo bolje prej malo razmislit,Podarjenemu konju se ne gleda v zobe so rekl'stari ata, velja tud za tebe!Smo podarjal tud kajte in ...... se ni zgodilo nic,pa jih ni bilo treba v USA prevzet, toliko o tem!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted September 15, 2006 Author Share Posted September 15, 2006 k sreč sem najdu rešitev, Tripy HVALA!!! Upam na najboljso resitev situacije,zal ne morem pomagat,ali pac bi bilo bolje prej malo razmislit,Podarjenemu konju se ne gleda v zobe so rekl'stari ata, velja tud za tebe!Smo podarjal tud kajte in ...... se ni zgodilo nic,pa jih ni bilo treba v USA prevzet, toliko o tem!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts