Jump to content

Kenya, diani beach

SPEED

Recommended Posts

• 7 months later...
Sem bil julija-lepše ne more bit sicer ne piha non stop 20 vozlov10-12 skoraj zmeraj povprečno 15.Jaz sem vozil 150 desko in peter lynn arca 11,8 in užival.ena izmed redkih če ne edina white sand beach, kjer lahko kajtate.Zunaj je reef tako da sharkijev ni lahko pa greste ven in jih malo obiščete.Ko voda pade je res plitko-sem parkrat pristal na kakem ježku ali korali.Ni pa žive duše-dva trije kajterji to je to.Najbolje samo karta do mombase pol pa do kočic,ki so direkt na plaži i poceni.Jaz sem bil v hotelu in sem moral hodit 10 min do spota.Najboljše naj bi bilo od novembra do marca 20 vozl+[

• 2 months later...

Diani beach je raj na zemlji! Letos sem bil tretjic, vsakic okrog novega leta, takrat je veter ugoden cca 15kn enkrat manj drugic vec, vozil sem ss fuel 13 in f.one sk8 135 kar se je izkazalo za optimalno. Tam je tudi kite center po imenu H2O extreme, lociran pri hotelu Nomads. Vodi ga tip po imenu Boris Polo, super decko, res faca, govori anglesko, francosko in italjansko, je super instruktor in oddaja up-to-date naish opremo, tako da ce gres sam za en tedn se mogoce bl splaca rentat kot sabo vlact. Hoteli so zelo razlicni ampak noben ni res podn, tko da falit se ne da. Ce nisi prevec zbircen svetujem Safari beach, ki je zelo blizu kite centra(200m) kjer je najbolsi spot za furat, pa cena je zmerna. Drgac je pa wind peak konc decembra pa med nasimi poletnimi pocitncami. To je page od kite centra, kontakterite jih na mail predn bookirate pocitnce tm, pa vm bojo use povedal:http://www.h2o-extreme.com/. Po mojem se bl splaca it deecembra, ker je vec folka, torej je tut za zurat hudo, na vodi pa nikol ni guzve, pa se okol 25. decembra je usak let Kenya cup, ce bi se kdo rad pomeril z ostalimi riderji z vsega sveta. Prijav se loh kdor koli k se zna pelat in je pripravljen placat nekih 10€ startnine. Skratka ne bom vec zgublov besed, spot je brutalen, folk zakon, plaza tko lepa da je vredn it tut ce sam lezis tm... Mene je zasvojil, tudi vas bo!!! Ce koga se kej zanima bom povedu al pa pejte upraste lokalce po mailu.

Lp Aljaz