SPEED Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Ima kdo kakšne informacije o vetru v Keniji, diani beach. Sem gledal malo po netu in so kar poceni aranžmaji... Nisem pa našel nobenega pametnega linka, ali kaj piha, kdaj piha, koliko....? Ja v tople kraje bo potrebno it! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papabear Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 www.kitebeaches.com pihal nej bi skoz :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPEED Posted September 13, 2006 Author Share Posted September 13, 2006 Hm...tist ko sem jaz gledal je blo ruleta! Šele tam vidiš v kateri hotel te bojo dalim, tak extremist pa spet nisem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
didji Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Sem bil julija-lepše ne more bit sicer ne piha non stop 20 vozlov10-12 skoraj zmeraj povprečno 15.Jaz sem vozil 150 desko in peter lynn arca 11,8 in užival.ena izmed redkih če ne edina white sand beach, kjer lahko kajtate.Zunaj je reef tako da sharkijev ni lahko pa greste ven in jih malo obiščete.Ko voda pade je res plitko-sem parkrat pristal na kakem ježku ali korali.Ni pa žive duše-dva trije kajterji to je to.Najbolje samo karta do mombase pol pa do kočic,ki so direkt na plaži i poceni.Jaz sem bil v hotelu in sem moral hodit 10 min do spota.Najboljše naj bi bilo od novembra do marca 20 vozl+[ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iztnem Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 najboljše je od maja do septembra, vsaj tako piše na kitebeaches. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Mammoth Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Diani beach je raj na zemlji! Letos sem bil tretjic, vsakic okrog novega leta, takrat je veter ugoden cca 15kn enkrat manj drugic vec, vozil sem ss fuel 13 in f.one sk8 135 kar se je izkazalo za optimalno. Tam je tudi kite center po imenu H2O extreme, lociran pri hotelu Nomads. Vodi ga tip po imenu Boris Polo, super decko, res faca, govori anglesko, francosko in italjansko, je super instruktor in oddaja up-to-date naish opremo, tako da ce gres sam za en tedn se mogoce bl splaca rentat kot sabo vlact. Hoteli so zelo razlicni ampak noben ni res podn, tko da falit se ne da. Ce nisi prevec zbircen svetujem Safari beach, ki je zelo blizu kite centra(200m) kjer je najbolsi spot za furat, pa cena je zmerna. Drgac je pa wind peak konc decembra pa med nasimi poletnimi pocitncami. To je page od kite centra, kontakterite jih na mail predn bookirate pocitnce tm, pa vm bojo use povedal:http://www.h2o-extreme.com/. Po mojem se bl splaca it deecembra, ker je vec folka, torej je tut za zurat hudo, na vodi pa nikol ni guzve, pa se okol 25. decembra je usak let Kenya cup, ce bi se kdo rad pomeril z ostalimi riderji z vsega sveta. Prijav se loh kdor koli k se zna pelat in je pripravljen placat nekih 10€ startnine. Skratka ne bom vec zgublov besed, spot je brutalen, folk zakon, plaza tko lepa da je vredn it tut ce sam lezis tm... Mene je zasvojil, tudi vas bo!!! Ce koga se kej zanima bom povedu al pa pejte upraste lokalce po mailu. Lp Aljaz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts