janez Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 v sre 30.8. nekje med piranom in strunjanomizgubljena dila woody homemade spodaj rdeč prozoren epoxy zgoraj temno rjava 129x39 unikat ni posebno lepa ima pa dobre vozne lastnosti (upwind, hitro izglisira...) če kdo kaj ve se priporočam 041684067 ali pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Ups, sh**to ni dobbr,kaj pa si delaj mes Piranom iin Strunjanom,je tam kaksen secret spot,al si ribe lovil..... Upam da se najde!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjaz Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Dajte si z flumastrom napisat na desko telefonsko številko.. Tako je veliko več možnosti da deska pride nazaj.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janez Posted September 3, 2006 Author Share Posted September 3, 2006 @dr. kajtal v piranu dilo pa je odneslo nekam proti strunjanu... @tjaž, dobra tale s tel. bom takoj uporabil pri naslednji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Hja škoda da nis prpisu tvoj GSM... pa zraven "Beer on me!" :) No za novo zdej veš... Velik sreče! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janez Posted September 3, 2006 Author Share Posted September 3, 2006 @gigi ja six pack .. drgač pa popravk ni bil piran ampak IZOLA-STRUNJANmau sem se zmedu da ne bo kdo gruntal kje v piranu se kajta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 @dr. kajtal v piranu dilo pa je odneslo nekam proti strunjanu... Se dva taka spota in bos vpisan med stare kozle,v kolikor zgubis dilo spot ne velja ;-)dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janez Posted September 13, 2007 Author Share Posted September 13, 2007 no tud to se zgodi po več kot letu dni sem dobu dilo nazaj :D še zmer je taka kot takrat ko me je zapustila(oz jaz njo)ob prvi priliki jo pofuram po vodi saj si to zasluži še enkrat hvala nini :wink: in znancu ki jo je našel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 HUH pol je še upanje za mojo!!! :) no tud to se zgodi po več kot letu dni sem dobu dilo nazaj :D še zmer je taka kot takrat ko me je zapustila(oz jaz njo)ob prvi priliki jo pofuram po vodi saj si to zasluži še enkrat hvala nini :wink: in znancu ki jo je našel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 no tud to se zgodipo več kot letu dni sem dob dilo nazaj :D še zmer je taka kot takrat ko me je zapustila(oz jaz njo)ob prvi priliki jo pofuram po vodi saj si to zaslužiše enkrat hvala nini :wink: in znancu ki jo je našel To @janez, tale je za castni vpis mes stare kozle v rubrikozgubljene dile! Kok je to dobr slisat, bravo vsem udelezenim!dr.lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts