Samo Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Je mogoce se kdo od Slovencev v Vignju? Nasli so mi desko, ki sem jo izgubil tam julija...Bi jo bilo fajn domov dobit se pred naslednjim poletjem. moj mobi: 051 210 067 Lp Samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Samo, beri PM Je mogoce se kdo od Slovencev v Vignju? Nasli so mi desko, ki sem jo izgubil tam julija...Bi jo bilo fajn domov dobit se pred naslednjim poletjem. moj mobi: 051 210 067 Lp Samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Je mogoce se kdo od Slovencev v Vignju? Nasli so mi desko, ki sem jo izgubil tam julija...Bi jo bilo fajn domov dobit se pred naslednjim poletjem. moj mobi: 051 210 067 Lp Samo BINGO Ti si en srecko, mas veze tam gor se mi zdi! Darkstara po letu in pol se vedno isce FBI in serif McRonald dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 ce je crna(karbon) z JN preriferijo je moja šmrk.. šmrk.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samo Posted August 27, 2006 Author Share Posted August 27, 2006 Hvala Gigi, urejeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Samo srečko, lepo da ti našli plohec :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KITESFERA Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 observer2You are lucky luke....Crno desko je prineslo k meni v Ulcinj nasel jo je moj tecajnik na peljescu. Sedaj je tu, domov pici v petek, poklici 00381 69 210 249, da se dogovorimo za dostavo Kite pozdravJernej Privsek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 hehe.. alpa k so mojo dilo najdl.. noja.. zgubu sm jo, ker sem nekomu pomagal.. zgleda da se splaca pomagat :) seenkrat: hvala hvala vsem, ki ste vpleteni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Še dobr, da je jadran tok mejhn, da se še kej najde. :D No na srečo pa, da ni zaenkrat še tok svinjarije v njem, pa raznih nekih terminalov na njem, k pol nevem, a bi se sploh še kej našl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tefff Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Ne mors verjet a mate vsi dile tipa Lassie.(kejk se jaz spomnem 2/3 zgubljenih dil na Vignju so ze prsle domo-Dusan sam se tvoja fali) Oj observer2 a ves da niti enkrat nisn bil v vodi z mojo novo dilo, sram , sram sram, 2 dan po tem, ko si sel domo sem se z nozem tk urezo /pomagal sotore pospravljat/ (pazi trezen ko solza!!!), da nisem smel vec v vodo 4. Se sreca da ni blo vetra, no ja tud v sapico bi sel, ce bi mogel/malo lazem, da mi je lazje je bilo dojst iz juga, 1 dan sploh.LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 mas pa res smolo.. ce bi se jz urezal, bi kr z duct tapeom zadihtal.. pa gas :)bos ze nadoknadu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Ja jatko smo Jerriya zadnic zaflikal,Nobelovo nagrado za izumiteljavseleplivega dachtapea ;-)dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tripy Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 No k smo glih pr improvizacijah...elestičn povoj nech ne pomaga, ga takoj odnese/odlepi. Edina stvar k drži je ducktape. Tud sam sem si pomagal z ducktapeom :? , itak da nardis vse da gres na veter http://aks.rula.org/images/tripy/naxos/Img_3807.jpg lpTripy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 A ja,tole dela samo ce imas pravilno razmerje v krvi,drugace se pojavljajo zastoji krvi in te zadeve!Vsaka cast da noga ni plava!Brrrrrrrrrrrrrdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjaz Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Je moralo biti pa veselo ko si ducktape odstranjeval.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polonca Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 No k smo glih pr improvizacijah...elestièn povoj nech ne pomaga, ga takoj odnese/odlepi. Edina stvar k drži je ducktape. Isto pri gleznju... samo skakt pa se se vedno ni dalo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tripy Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 A ja,tole dela samo ce imas pravilno razmerje v krvi,drugace se pojavljajo zastoji krvi in te zadeve!Vsaka cast da noga ni plava!Brrrrrrrrrrrrrdr. Razmerje v krvi...kaj je to...kam to dr. taco moli?? Improvizacija je v tem primeru doktorsko delo, tko da do raznih zastojev ni prihajalo...spodaj pod ducktapeom se skriva se gaza pa povoj pa v vrečko za smeti oblečena noga in potem je še vse skup povito z ducktape-om. Drugace bi bila to najhujsa mozna depilacija, saj ducktape ne bi potrgal samo dlak... No ja...ampak kiteal se je pa vseeno...težko je počivat na plaži 1000+ km od doma. lpTripy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Nic slabga mislu,vse za kajtanje.......dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michelle Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Lep pozdrav, naj se se jaz malo vmesam v tole debato o improvizaciji... kajti sodelovala sem pri "imobilizaciji" Tripyeve opekline in moram rect, da se je duct-tape povoj enkratno obnesel, razmisljala sem celo ze o patentiranju zadeve . Samo vidim, da so podobno pogruntali ze drugi, tako da zgleda patent odpade ;)! Povoj je bil narejen v layerjih, kot je ze Tripy opisal. Noga pa ni otekla zato, ker je bil ductape razen na vrhu in na dnu (kjer je bil prilepljen) dokaj ohlapno povit..... v kolenu pa celo mobilen :) Pri zavijanju smo z nogo telovadili naprej-nazaj in sproti povijali. Kakorkoli, zadeva je delovala, opeklina se je kljub vsakodnevnemu kajtanju zelo lepo zacelila in posledice, presenetljivo, niso skoraj nic vec vidne :) Lp vsem, Michelle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Ce so medicinke zraven tko al tako ni problema :D Problem resen akterji uzivali vse v redu!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tefff Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 No pa mate sreco, jaz sem se z nozem med kazalec in palec (ne vem kako je kita ostala cela) in je blo konec ker sem moral imeti prste pr miro. Oskrbela me je tudi DR med. (surferka:)) in mi prepovedala vodo :O, da se je zadeva sprijela-malo sma bla prepozna za sivanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts