Jump to content

NUJNO!!!

Samo

Recommended Posts

Je mogoce se kdo od Slovencev v Vignju? Nasli so mi desko, ki sem jo izgubil tam julija...Bi jo bilo fajn domov dobit se pred naslednjim poletjem.

moj mobi: 051 210 067

Lp Samo

BINGO

Ti si en srecko, mas veze tam gor se mi zdi!

Darkstara po letu in pol se vedno isce FBI in serif McRonald

dr.

Še dobr, da je jadran tok mejhn, da se še kej najde. :D No na srečo pa, da ni zaenkrat še tok svinjarije v njem, pa raznih nekih terminalov na njem, k pol nevem, a bi se sploh še kej našl. :roll:

Ne mors verjet a mate vsi dile tipa Lassie.

(kejk se jaz spomnem 2/3 zgubljenih dil na Vignju so ze prsle domo-Dusan sam se tvoja fali)

Oj observer2 a ves da niti enkrat nisn bil v vodi z mojo novo dilo, sram , sram sram, 2 dan po tem, ko si sel domo sem se z nozem tk urezo /pomagal sotore pospravljat/ (pazi trezen ko solza!!!), da nisem smel vec v vodo 4. Se sreca da ni blo vetra,

no ja tud v sapico bi sel, ce bi mogel/malo lazem, da mi je lazje je bilo dojst iz juga, 1 dan sploh.

LP

No k smo glih pr improvizacijah...elestičn povoj nech ne pomaga, ga takoj odnese/odlepi. Edina stvar k drži je ducktape.

Tud sam sem si pomagal z ducktapeom :? , itak da nardis vse da gres na veter 8)

http://aks.rula.org/images/tripy/naxos/Img_3807.jpg

lp

Tripy

A ja,

tole dela samo ce imas pravilno razmerje v krvi,

drugace se pojavljajo zastoji krvi in te zadeve!

Vsaka cast da noga ni plava!

Brrrrrrrrrrrrr

dr.

Razmerje v krvi...kaj je to...kam to dr. taco moli??

Improvizacija je v tem primeru doktorsko delo, tko da do raznih zastojev ni prihajalo...spodaj pod ducktapeom se skriva se gaza pa povoj pa v vrečko za smeti oblečena noga in potem je še vse skup povito z ducktape-om. Drugace bi bila to najhujsa mozna depilacija, saj ducktape ne bi potrgal samo dlak...

No ja...ampak kiteal se je pa vseeno...težko je počivat na plaži 1000+ km od doma.

lp

Tripy

Lep pozdrav,

naj se se jaz malo vmesam v tole debato o improvizaciji... kajti sodelovala sem pri "imobilizaciji" Tripyeve opekline in moram rect, da se je duct-tape povoj enkratno obnesel, razmisljala sem celo ze o patentiranju zadeve :lol: . Samo vidim, da so podobno pogruntali ze drugi, tako da zgleda patent odpade ;)! Povoj je bil narejen v layerjih, kot je ze Tripy opisal. Noga pa ni otekla zato, ker je bil ductape razen na vrhu in na dnu (kjer je bil prilepljen) dokaj ohlapno povit..... v kolenu pa celo mobilen :) Pri zavijanju smo z nogo telovadili naprej-nazaj in sproti povijali.

Kakorkoli, zadeva je delovala, opeklina se je kljub vsakodnevnemu kajtanju zelo lepo zacelila in posledice, presenetljivo, niso skoraj nic vec vidne :)

Lp vsem,

Michelle

No pa mate sreco, jaz sem se z nozem med kazalec in palec (ne vem kako je kita ostala cela) in je blo konec ker sem moral imeti prste pr miro. Oskrbela me je tudi DR med. (surferka:)) in mi prepovedala vodo :O, da se je zadeva sprijela-malo sma bla prepozna za sivanje.