papabear Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Bar + striki s peto linijo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Bar + striki s peto linijo Za 2cV, Amija, Katrco, Bolho, mam samo enega za Yugota sam je bl srot! Takole nas ne bos zejne cez vodo, po moje rabis kaj originalnega al pa bos trimal v nedogled,daj zaupaj tip kajta, velikost itdPol lahko fantje pomagajo...dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papabear Posted August 25, 2006 Author Share Posted August 25, 2006 Hvala Lojz :wink: Naish Torch 2006...pa ja Bojč je na dopustu do konc mesca, fantje v štacun pa neč ne vejo :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Hvala Lojz :wink: Naish Torch 2006...pa ja Bojč je na dopustu do konc mesca, fantje v štacun pa neč ne vejo :wink:Ja Sef na dopust, v trgovini pa ne vejo kaj je 5strik, kaj ko ma kajt samo 4!Mrbit za rezervo,no ja ni tko hudo, vendar servis mora bit, vraga saj od tega zivijo, mar ne??Enako se je zgodl z @Tamalo ki ji je sla tuba na kajtu, stara storija, saj bomo zrihtal in te stvari, pol pa tisina! Je morala punca napet druge strune da je dobila tubo zaflikano, ne Reklamaciijo za 2 meseca star kajt, prosim lepo!Dajmo bit realni! @papabertorch ma gor na kajt Y conection, torej je najbvolje original podalsek,mal lohk vidis kako je zvezano iz telih slik, al pa poisc manual, morjo bit mere tud not! http://www.harakirikiteboarding.cz/upload/Image/Clanecky/TORCH%202006/11.jpg http://www.harakirikiteboarding.cz/upload/Image/Clanecky/TORCH%202006/12.jpg dr.lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 (edited) @papabear, Načeloma bo tvoj kajt lepo delal z vsakim novejšim barom (tudi na 4 štrike), samo dovolj širok naj bo (recimo 12m kajt 55cm, večji 60-65cm...). Večina dobrih firm ima nekje objavljen kolk so dolžine štrikov (podaljškov) pri kajtu (za te je čist OK padalski štrik, lahko je bl tanek) za 5to linijo, do tebe pa lahko vzameš tudi štrik kakšnega drugega proizvajalca, samo da je štrik kvaliteten (ker boš imel drgač sam sraje z frclanjem) in prave dolžine. Zadeva bo isto štimala. Ja, na žalost je tako pri nas, ni dodatnih ali rezervnih delov (izjema je Freestyle, kjer se še da kaj dobiti), s prodajalci v večini trgovinah se pa v ne da kaj prida pomagati. Hvala Lojz :wink: Naish Torch 2006...pa ja Bojč je na dopustu do konc mesca, fantje v štacun pa neč ne vejo :wink: Edited August 27, 2006 by Gigi;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamala Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Hej!Ko se o meni piše.. pa da se oglasim! Dobila sm sm zaflikano tubo, ko sem zatežila, ampak na reklamacijom bom čakala še nekaj časa dokler se šef ne vrne z dopusta. Če reklamacije sploh bo, ali bojo kr pozabili! Sicer, rekli so naj pridem v oktobru če jim kaj uspe.. :? :wink: lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3g Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 tele ho če še nucaš mi lahko pošlješ PM. v obssesnu imajo tudi komplete, točno take kot jih nucaš, pa solo štrike pa.... sicer je pa prav neverjetno kako imajo nekateri probleme, in s čim. ko da bi bli še vedno v težkem socializmu in čakali v vrstah za kruh. še vsako reklamacijo sem zmeraj dobu itd... lp3g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tripy Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 še vsako reklamacijo sem zmeraj dobu itd... lp3g Ja valda...če si iz televizije :o :o lpTripy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3g Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 še vsako reklamacijo sem zmeraj dobu itd... lp3g Ja valda...če si iz televizije :o :o lpTripy Stari, jest sem kajtal prej kot sem plačeval zato da me snemajo.... lp3g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Puste no direktorja telemark reprezentance pri miru,tolk ko je 3G naredu za kite sceno jemalokdo v pozitivnem smislu!dr.lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tripy Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 No sej je bla tko šala, nic drugega....zgleda da se na tem forumu ze vsak post vzame za slab oz. negativno kritiko.... Bolje da potem še naprej ostanemo v ozadju in 0 ne pišemo. No hard feelings. lpTripy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3g Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Puste no direktorja telemark reprezentance pri miru,tolk ko je 3G naredu za kite sceno jemalokdo v pozitivnem smislu!dr.lojz heh, lojz, chil chill... sej je vse qul lp3g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts