BLdesign Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 imam kite SS 17m2 in rabim še en manjši kite...na razpolago imam SS 13m2 2005, ali pa cabrinha xbow 2006 samo je na platnu popravljen...baje da cca 1m pošivan...kaj bi vi vzeli če bi bili na mojem mestu...me zanima kakšni so vaši predlogi...pa nočem nobene vojne med bow pa Cji zato je najbolj da uvedemo glasovanje a) slingshotb) cabrinha samo napište črko, ker se mi ne da brati vaših osnovnošolskih klobas o bow vs. C Lp, BL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MATJAZ_KITE Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 cabriha kolko??Jaz šivano raje ne kupujem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polonca Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 SS 13m2 2005 sem jo imela ... full dobr kajt -izzi za vozitce jo bos imel za najmanjsi kajt.. se ti mogoce splaca dat gor se 5 strik cabrinha xbow 2006.. pojma nimam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 ker se mi ne da brati vaših osnovnošolskih klobas o bow vs. C Lp, BL Al prav se pise kasa ali kasa,to zdaj kajtarjev obilo,v uk in razdrtijo se spasuje. Se dobr da je Rogina odsoten, a bi jo ti nakuril, dab se kar kadil! Ce hoces res vedet bos moral napisat se kvadraturo Xbova, se razumemo!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLdesign Posted August 10, 2006 Author Share Posted August 10, 2006 cabrinha je 12 m2, SS je 13 m2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 moje izkušnje, lepše se ti bo pokrivalo za windrange kombinacija 12-17m... Èe je kajt kvalitetno popravljen (in če ga zaradi tega dobiš še ceneje) ne vidim razloga zakaj ne... preglej samo da ni material kje drugje v k*... cabrinha je 12 m2, SS je 13 m2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 B-ampak probat ce je to to, na travi, se boljs na vodo!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLdesign Posted August 11, 2006 Author Share Posted August 11, 2006 no sej zej sem že kupil SS 13 2005 za 350 eurou, padalo je kot novo samo bar je malo bolj rabljen-je reku da je vse forou s temu baram...sej ga bom itak spedenou da bo kot nov zej ko je slabo vreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 no sej zej sem že kupil SS 13 2005 za 350 eurou, padalo je kot novo samo bar je malo bolj rabljen-je reku da je vse forou s temu baram...sej ga bom itak spedenou da bo kot nov zej ko je slabo vremeBrez komenntarja,ja hudica zakaj sprasujes ce si se ze odlocil/kupil........Ajjjmeeeneeedr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts