BLdesign Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 no dejte se name spomnit ko se boste kam kajtat odpravl,sedaj sem si kupil opremo in zaenkrat imam samo 17m2 kite-do ene 16 vozlov, grem konec tedna še enga manjšiga kupit tako če boste šli kam kajtat mi prosim povejte kam moram priti no moj telefon je 031 696 777 Lp, BL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPEED Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 jaz bi tudi nekam šel.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MATJAZ_KITE Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Napiši iz kje si pa mogoče iz tvoje bližine se bo kakšen dobil da e pokliče ko se gre kam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alc Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 SPEED!!! Al si že doma???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLdesign Posted August 9, 2006 Author Share Posted August 9, 2006 no jest sem iz kranja, ma sej men se drugače ni problema kam zapelat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPEED Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 Ja sva šla domov, ker je bila slaba napoved... Počivanja sem pa imel zadosti ;) Èakam, da bo kje drugje kaj pihnil samo slabo kaže.... lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoneRider Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Si bom sposodil temo... Jaz bi se šel januarja 07 nekam za mal dlje časa (2-3-4 tedne). A gre kdo kam mogoče? Kakšna Brazilija, Vietnam? Cabo Verde? Magari Egipt. Glede lokacije nisem tolk izbirčen, rad bi samo, da je primerna za začetnike (sem bil sicer na Bolu in štartal s pontona, šel do rata in se vrnu nazaj na uno smotano, skalasto, majceno, z drevesi obkroženo, nagužvano plažico tak da se po tem morda ne štejem več za začetnika) Rajši bi vseeno imel kakšno peščeno, prazno, široko plažo, hehe. Ne bi šel čist sam ampak bi blo fajn če bi se lahko komu pridružil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozle Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Zdravo! Jaz sem iz Golnika in bi tudi šel kam ta vikend (sobota zjutraj če bo pihalo) in magari potegnemo do nedelje. Vse odvisno od vetra! Bomo vidli v petek! Joze 041-365-428 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoneRider Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Ma dej Jože nehi no....sem mislu da ko se bom preselu na Golnik, da bom edini k se bo ukvarjal z ''ekstremnim'' športom. (čeprav so jadralni padalci v bližini) Smo v navezi...sosed, :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beli Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 tud jz bi šla nekam v tem terminu za tako obdobje na tako plažo, pa tud men je čist vseen kam....no, ja.cena bi utegnila biti faktor, ker glih v kkšne 4star pa fancy zadeve ne bi rinla, pa karte tud ne bi tik pred zdajci nabavla, ker me utegne zadeti kap... ...kar se tiče znanja, sem v primerjavi z bolsko izkušnjo ZAÈETNIK...to pomen, da se ne bi znala vrnt na uno zanikrno (s preveč ljudmi obloženo) plažo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lonca Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 A bi šel kdo kako last minute varianto že zdej - tist teden k so prazniki, od 28.10. naprej...- pa nekam na mal tolplej of course,... :D lp,..P. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoneRider Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 (edited) Mauritius... Je bil že kdo od vas tam oz. ima kakšno informacijo iz druge roke? Kakšen nasvet, namig? Edit: Sem gledal na WIndGuru statistiko in zgleda v februarju čist ok...pol sem pa našu en člank, kjer je en model reku, da piha samo od maja do oktobra.... Kok so kej letalske karte? Vidim da so od 140k do 250k...kok je ena normalna cena? Edited June 16, 2007 by FoneRider Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nacko Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 140k je ugodno,,,moj kolega se je vrnu teden nazaj..se je poroču :) drgace pa piha baje ful in skos vsak dan na polno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts