Jump to content

kajtat bi šu :)))

BLdesign

Recommended Posts

no dejte se name spomnit ko se boste kam kajtat odpravl,sedaj sem si kupil opremo in zaenkrat imam samo 17m2 kite-do ene 16 vozlov, grem konec tedna še enga manjšiga kupit

tako če boste šli kam kajtat mi prosim povejte kam moram priti

no moj telefon je 031 696 777

Lp, BL

• 2 months later...

Si bom sposodil temo...

Jaz bi se šel januarja 07 nekam za mal dlje časa (2-3-4 tedne).

A gre kdo kam mogoče? Kakšna Brazilija, Vietnam? Cabo Verde? Magari Egipt. Glede lokacije nisem tolk izbirčen, rad bi samo, da je primerna za začetnike (sem bil sicer na Bolu in štartal s pontona, šel do rata in se vrnu nazaj na uno smotano, skalasto, majceno, z drevesi obkroženo, nagužvano plažico tak da se po tem morda ne štejem več za začetnika) Rajši bi vseeno imel kakšno peščeno, prazno, široko plažo, hehe.

Ne bi šel čist sam ampak bi blo fajn če bi se lahko komu pridružil.

tud jz bi šla nekam v tem terminu za tako obdobje na tako plažo, pa tud men je čist vseen kam....no, ja.cena bi utegnila biti faktor, ker glih v kkšne 4star pa fancy zadeve ne bi rinla, pa karte tud ne bi tik pred zdajci nabavla, ker me utegne zadeti kap...

...kar se tiče znanja, sem v primerjavi z bolsko izkušnjo ZAÈETNIK...to pomen, da se ne bi znala vrnt na uno zanikrno (s preveč ljudmi obloženo) plažo.

• 1 month later...

Mauritius...

Je bil že kdo od vas tam oz. ima kakšno informacijo iz druge roke?

Kakšen nasvet, namig?

Edit: Sem gledal na WIndGuru statistiko in zgleda v februarju čist ok...pol sem pa našu en člank, kjer je en model reku, da piha samo od maja do oktobra....

Kok so kej letalske karte? Vidim da so od 140k do 250k...kok je ena normalna cena?

Edited by FoneRider