EOL Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 (edited) OJ A JE SLUCAJNO KAKSNA SOLA KAJTANJA V CASU OD 20 NOVEMBRA DO 15 DECEMBRA ZA 1.TEDEN BI BIL INTERESNT Edited August 3, 2006 by EOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 zdravo...najprej moraš rečt kje bi kajtu...ker ta čas v okolici slovenije vse do črne gore kajt šole ne delajo. za kako exotiko za kak teden pa ni panike...imajo v vsakem kraju, kjer se kajta kajt šolo. tam pa dalje od osnov dalje...do spelanja po vodi. naprimer en primer je hurgada v egiptu...ful ok organizirana šola in sam kajt center, tud teneriffe vem da imajo ok, a dost piha, +ostalih šol po spotih je še veliko. lahko pogledaš tud tule: http://www.kitebeaches.com/kitebeaches/list.php maš za cel svet spote in ponavadi tud kajt šole na njih. je pa tako da ni panike kdaj prideš, itak se po urah učiš kadarkoli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EOL Posted August 3, 2006 Author Share Posted August 3, 2006 HVALA ZA ODGOVOR SAM MENE ZANIMA SE DODATNO ČE GDO OD SLOVENCOV ORGANIZIRA V TEM CASU SOLO KAJTANJA npr. v egiptu ali tunizija, turcija itd.. :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MATJAZ_KITE Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 ja ponavadi Andraž v kakšnem egiptu dobiš ga na www.slokite.com.Drgač pa opremo nabavi pa mal sam treniri travnik,voda,pa tudi sneg bo kmalu... :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EOL Posted August 3, 2006 Author Share Posted August 3, 2006 JO SM ZE IMEL SUHE VAJE REZULTAT JE BIL TAK DA SM KAJT SRGU, SPOZNAL WILIJA PA MI JE SVETOVAL NAJ OBISČEM KAKO ŠOLO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 JO SM ZE IMEL SUHE VAJE REZULTAT JE BIL TAK DA SM KAJT SRGU, SPOZNAL WILIJA PA MI JE SVETOVAL NAJ OBISÈEM KAKO ŠOLO maš prav, ker sem že vidu preveliko število "profijev" ki jim clo štartaš kajt, a ti je žal isti trenutek, ko bar in kite obrne na polno v power cono, ko spustiš kajt. pol pa maš razliman folk po skalah pa še kje...da bi pa komu kaj svetoval..to pa nočejo šlišat ..so ponavad najbolj pametni. ne leti na nobenga slovenca.na marsikaterga poljaka , madžara in čeha pa... prov razmišlaš..šola je gut..andraž pa tud ful ok, pa če mogoče termine poklapate, greste u kako hurgado,djerbo, pa je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EOL Posted August 3, 2006 Author Share Posted August 3, 2006 JO HVALA SAM NA SLOKAJTU NISM NAJDU NOBENE TEL.ST OD ANDRAZA A V TEMTERMINU NI PREMOCAN VETER ZA ZACETNIKE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 JO HVALA SAM NA SLOKAJTU NISM NAJDU NOBENE TEL.ST OD ANDRAZA A V TEMTERMINU NI PREMOCAN VETER ZA ZACETNIKE piši z malimi črkami,,,,, LP Patrik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LimonaNjam Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Andraz je trenutno v tujini in vse dogovore / buzines / randije mu rihta (ali pa je celo prevzel ... ?) Mitja. Njegov telefon ti posljem po PM PS.: Ce pises z velikimi crkami, na netu to pomeni, da KRICIS !!Torej, nehaj se dreti ... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EOL Posted August 4, 2006 Author Share Posted August 4, 2006 ok fantje hvala za vse odgovore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matevzi Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 ne vem kako je s solo verjteno tako kot drugje!!!!!!nikjer po svetu ti nihce ne bo vracal denarja ce ne bo vetra, to da je ta revez ki po forumu joka ze dve leti lahko vesel da se bo mogoce kdaj lahko kej zmenil. nikjer ne vracajo, velja orincip: placas gres, dobis kolikor piha, to je to!!! (kolk kilometrov si pa neredil do tja po nobenega ne briga ker ni njihova stvar!!!)ene sole so bolj kvalitetne ene manj, veter je vetra ni. lani ga v Ulcinju nismo mel letos pa kukr pravjo na polno... tko je blo in tko bo!!!!vetra ni blo: ampak vse cestittke Jerneju Privsku, ker je poskrbel za vzdusje, tudi ko ni pihalo!!!! za ceno in obrabnino plaze se je dal pa tut zmeri zment :wink: :wink: tko da nehite, ker hocmo vsem dobro!!!!! lp, iz Le Havra, Francija, kjer mamo 25 vozlov MATEVZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matevzi Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihac Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 ... in to zelo naiven. Ni res da ne vracajo denarja ce ni vetra... na Bolu npr. se ze da tako zment... ce seveda kej reces; drugace se naredijo Francozi, tako kot ta tvoj hvaljeni Privsa. Samo pri tebi in Privsatu je logika, da spokate denar, ce ne naredite svojega... cist res pasete tja dol, na center Balkana... Sicer pa Matevzi, pedercek, revez ti je na mami... sej ves kaj :-) LPDS PS: Prvisa pa je nategovalec, ker je pred dvemi leti obljubil da bo vrnil, pa tega ni naredil... revez, tako kot ti. se da tukaj poskrbet za kak "BAN" ? ponavljanje osebnih napadov znova in znova in znova,...pač ne spada sem pomoje..in očitno bomo počasi vsi, ki smo bili v črni gori, postali pedri?? tebi dragan pa predlagam da poiščeš kakšnega psihologa s katerim se boš lahko pogovoril o svojih dolgoletnih frustracijah zaradi teh dveh ali treh dnevih tečaja, katerih nisi uspel izkoristit v črni gori..kdo ve, morda pa bo pomagalo vsaj toliko, da ne boš tu več težil... lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EOL Posted August 16, 2006 Author Share Posted August 16, 2006 fantje ne se kregat vertr resi vse probleme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Glede šole bi ti priporoču yellowcat oz. zutimaček na bolu.Mene so naučil v dveh dneh....tretji dan sm že šel upwind...po petih dneh sm že delu zavoje in skaku...Inštruktor je res zakon in ful obvlada.Šola dela od junija do sept. Èe ni vetra ti vrnejo denar nazaj, brez skrbi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EOL Posted August 18, 2006 Author Share Posted August 18, 2006 ok fantje hvala za vse ampak jst rabm eno solo k je od 20 novembra pa do 20 decembra v tem terminu za en teden vseeno hvala za nasvete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Pri nas zlo težko v tem terminu... Južni kraji ala Egipt... ok fantje hvala za vse ampak jst rabm eno solo k je od 20 novembra pa do 20 decembra v tem terminu za en teden vseeno hvala za nasvete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EOL Posted August 19, 2006 Author Share Posted August 19, 2006 ja sej to mislm sam ce kdo od slovencov v tem terminu kaj organizira to me zanima drugac pa hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganS Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 Glede šole bi ti priporoču yellowcat oz. zutimaček na bolu.Mene so naučil v dveh dneh....tretji dan sm že šel upwind...po petih dneh sm že delu zavoje in skaku...Inštruktor je res zakon in ful obvlada.Šola dela od junija do sept. Èe ni vetra ti vrnejo denar nazaj, brez skrbi. Poznam. So ze kar nekaj let tam in edino kar bi me "motilo" je ... da imajo guzvo... so pa res OK fantje... pa se dost bizje in lepse, kot CG/Ulcinj. Se ena sola je Peljescu - njih pa ne poznam... probaj najti na Internetu. LPDS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 tema sicer že stara... vendar me zanima primerna šola za naučit kitanja v tem času... nekje najbližje sloveniji, cena vredu, kakovost šole...? oz. če me je kdo pripravljen naučit mogoče LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre7 Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 super ekipo boš našel na www.kajtiznami.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts