gormla Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Za vse skeptike bow kaitov.Prišel na Bol, pihal nič :D , napupmal kait in še na vodo in se vozil. :) Levo je Joe, ki vozi Hallo 14m2 in desko Fanatic deleau 130cm , desno sem jaz s Sonicom 11m2 in desko Fanatic skyrider 124x34,5 cm.Oba sva pibližno iste teže 70kg.Vozil brezproblema in prišel do Rata z lahkoto.Kako že pravi Aleš:"Otročje lahko." :D http://www.motoset.si/IMG_1773.jpg lp gory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sash Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Pohvale kajtar :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Za vse skeptike bow kaitov.Prišel na Bol, pihal nič :D , napupmal kait in še na vodo in se vozil. :) lp gory Bravo, kajt te je naucil vozit, res lepa fotka za dokaz da se da uzivat! Ce imas moznost se sedaj ravno tako lahko peljes z Cjem samo da bos na drug nacin obdeloval silo/speed/refule. Novi kajti vam samo omogocajo pod streho pospravit tiste malenkosti za katere smo pluval kri na Cjih!bravo fantje, pocas bo padla se debata na dile, hopla gremo.........dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMIST Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Torej ,če ti damo kak drug kite ne boš orcal?Glede na to, da si pred kratkim sfural?bravo fantje, pocas bo padla se debata na dile, Dile še ne!K se raj z krajšimi drsajo.(odpihujejo v Albanijo:)Velike dile so pa v avtu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gormla Posted August 1, 2006 Author Share Posted August 1, 2006 Valda Blaž da bi fural, s tvojimi pro kaiti pa še posebej.Dilca je bila edina katero sem imel na razpolago in je čudovita, tko da ne vem zakaj bi bila slaba.Preko Ade mene ni bilo so bili pa drugi na flatu tko da morda veš kako je dol. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts