Jump to content

Hej GORMLA!

Gigi

Recommended Posts

Hej, glede tvojih (po)govorov v Ulcinju, ki mimogrede sežejo tudi do Slovenije in mojih ušes...

Jaz pa nisem čikn pa ti direktno sporočam sledeče:

Tudi ti bi dobil app. za 8€, vendar ni bilo mogoče, ker so bili vsi zasedeni oz. rezervirani, tako da je bila cena 10€ pri najbližjem prostem, OK apartmaju.

Mimogrede, do sedaj nisem videl tudi € mojega zaslužka, je pa res da sem za lanske goste dobil gratis nočitve. Èe se ne motim tudi ti tržiš app. po lipi njihovi, pa malo dvomim da delaš za nič! Tolko o tem koliko bi na tebi (vaju) zaslužil!

Poleg tega tudi toliko nisi bil, da bi našemu gazdi sporočil, da si našel app in da lahko svoj avto parkira na svojem park placu, ki ti ga je dal na razpolago. Da ne omenjam njegove komentarje o "ludem" slovencu... :roll:

Èe te še kaj zanima veš kje me dobiš, povej direktno, govorice za hrbtom pa sovražim! Sploh pa takrat ko nujno hočeš naredit komu uslugo!

LP!

:D :wink: upam da si jo pol kej zmasiru!!! :wink: :D :wink:

Sploh pa takrat ko nujno hočeš naredit komu uslugo!

Meni je pa posodil kite 5m2 :!:

Da se je lahko moja punca učila.

Sposoja kajta drugače ni glih mačji kašelj.

Res, da si mogoče malce kriv za zmatranost moje punce.

Še kdo kake slabe izkušnje?

jaooo

jaooooo

jaooooooo

fantje... pa kaj vam je.. vrocina prehuda ???

Pa dajte se osebne stvari zmenit prek PM al pa na piru....

ce pa je ze tako hudo da ne gre drugace .. pa predlagam piknik kjer se najbolj razgreti pomerite v ''rungu" :wink: se raj vidm pa v blatu :twisted: (bomo mele punce vsaj kaj veselja)

Mislim da dva para ze imamo

Gigi;) - GORMLA

DraganS - JP

se kdo???

Ne vem ce koga osebno-javna opravljanja zanimajo....

borbe bi pa z veseljem prisli vsi pogeldat :D

torej... kje? datum?

lahko sem tut sodnik

:P

.... ce ze ne kajtamo... :roll:

ufff, končno..glas razuma (se razume.....ženski)

tole res postaja mal neokusno vse skupaj..folk k je dost dolg na sceni itak ve, kam kej paše, komu verjet, komu ne..in je čist brez veze, da mešate glavo morebitnim prišlekom.

zadnje čase se mi zdi ta forum itak eno samo duvanje (oprostite tistim, ki vam delam krivico)....človk npr. vpraša za nasvet, pa dobi po glav a la kreten, kva sploh to sprašuješ oz. če tega ne veš, pejt raj na plažo ležat, pa še glavo zakopl v pesek....pa s tem ne mislim na tista vprašanja, ki bi se jih z enostavnim srčanjem res dal izbrskat na tren oka....

za piknik sm pa tud jz prec.....

@matevzi - mastne dnarce :D :wink:

@polonca - mislim da bi večina nas raj videla nežnejši spol v blatu... ;)

@all, ja sorry, se strinjam, milo za žajfo, če razumete!

aha gigi pol si na nas tut služu :evil: :evil: :D :D :wink: :wink:

lp, matevz

@beli,

@polonca

@kajterka

@kite-anamarija

@kkaja

.

.

.

.

@ostale slo kajtarke

kaj ce se fantje enkrat odpovemo eni dopoldanski burji

in pridemo na spot samo navijat/fotkat/tult/ in delat tehnicni servis,

/da ne bo pomote, kajti gor kajti dol in te zadeve/

a odpremo novo temo na tole??

Kite irls day only (===ox/

dr.

Ko pridem v slo bom vec napisal, lahko le povem da sem bil v Stoju ki je nekaj kilometrov naprej od Ulcinja in je 5 minut do plaze.Bil osem dni in osem dni vozil sonica 11m2.Bilo je cudovit.

Sedaj sem na Bolu in vozil od dveh dneh en dan.

p.s. gigi:Dej mal se umer in ne vem cemu se razburjas.Ce pa clovek spi v avtu se ni lud,a ne. :idea:

glej PM...

LP!

Ko pridem v slo bom vec napisal, lahko le povem da sem bil v Stoju ki je nekaj kilometrov naprej od Ulcinja in je 5 minut do plaze.Bil osem dni in osem dni vozil sonica 11m2.Bilo je cudovit.

Sedaj sem na Bolu in vozil od dveh dneh en dan.

p.s. gigi:Dej mal se umer in ne vem cemu se razburjas.Ce pa clovek spi v avtu se ni lud,a ne. :idea:

kaj ce se fantje enkrat odpovemo eni dopoldanski burji

in pridemo na spot samo navijat/fotkat/tult/ in delat tehnicni servis,

/da ne bo pomote, kajti gor kajti dol in te zadeve/

a odpremo novo temo na tole??

Kite irls day only (===ox/

dr.

tko ja pa pol jih še mal zmasiramo pa popedenamo spredizadi, pol nam pa one vrnejo naslednji vikend :) js sm prec za

Tooooooooooo

"radiatorji", to je beseda,

poznamo iz Talamone-ja

Brez radiatorjev res ne gre!

Fantje pojma nimate kkaj hocjo punce,

to ni termofor za dogrevanje.......

Evo popravimo spisek deklet, se ena pade gor:

@beli,

@polonca

@kajterka

@kite-anamarija

@kkaja

@LimonaNjam

.

.

.

@ostale slo kajtarke

Dekleta na tem forumu ne zgublamo cajta z "bobi_palckami" pa Tarzan_efekti (bi masiral, pa tehnicni servis...) :roll:

Najprej u glau popedenat,

radijatorje namontirat,

pol se pa lohk naprej menmo... :twisted:

a kksn pivski trebusck pa ne bi u postev prsu? zadne cajte je skoz pod 15 vozli tko da jih vecina bl peer pije, kokr jst to vidm... bo treba sport zamenat za radiatorje al pa fo... nabavt :P :twisted:

Dekleta na tem forumu ne zgublamo cajta z "bobi_palckami" pa Tarzan_efekti (bi masiral, pa tehnicni servis...) :roll:

Najprej u glau popedenat,

radijatorje namontirat,

pol se pa lohk naprej menmo... :twisted:

a kksn pivski trebusck pa ne bi u postev prsu? zadne cajte je skoz pod 15 vozli tko da jih vecina bl peer pije, kokr jst to vidm... bo treba sport zamenat za radiatorje al pa fo... nabavt :P :twisted:

Sej ni panike s pivom zaenkrat, sej je treba NAJPREJ u glav popedenat, pol pa sele pivo opustit, ce sem jest prav razumel.

lp

Tripy

@deepair

Ti si bolan s temi foili... Vsak tvoj post opisuje superiornost foilov.

Večina C kajterjev se pod 15 vozlov ne vozi zato , ker se ne da skocit itd.. ne pa zato, ker nebi bilo možno držat višine.. in tebi se po številnih debatah in kreganjih še kar ne da dopovedat, da drugim ni užitek se vozit gor in dol v mejnem vetru, tako kot vam, ki ste najbolj glasni na forumu, na vodi pa ni kej dost znanja videt od vas, razen redkih izjem... Vsak novejsi C 16-18m glisira pri 11 vozlih, ampak jih zato ni videt, ker pač nekaterim ni več užitek vozit v mejnem vetru in žal tebi se to ne da dopovedat..

LP

Miha

Tooooooooooo

"radiatorji", to je beseda,

poznamo iz Talamone-ja

Brez radiatorjev res ne gre!

Fantje pojma nimate kkaj hocjo punce,

to ni termofor za dogrevanje.......

Evo popravimo spisek deklet, se ena pade gor:

@beli,

@polonca

@kajterka

@kite-anamarija

@kkaja

@LimonaNjam

.

.

.

@ostale slo kajtarke

:idea: aja kaki radijatorji mišelinko je dost lažje vzdrževat 8)

@ lenasi

ni point o superiornosti, point je o odnosu (komentarjih) tubasev (ne vseh) ko se pojavis s foilom (kao dj se raj posprav s temu kajtam za na sneh k ti bo u vodo padu pol te bomo pa se resvt mogl da se naus utopu :roll: ). Kajt je kajt eni so bolsi eni mal mn(ne beri foli so boljsi tube mal mn)... Sm pa res mal preterou z najedanjem tko da se upravičujem :oops: Sam so pa novi (closed cell) foili glih tok primerni za na vodo k tube oz so tud tube cist primerne za na sneg. Vsak pa ma svoje pozitivne in negativne lastnosti. Vse kr je je treba je tubase navadt da se bo tut zmerej vec foilov pojavljal tud na vodi, tko da get over it...

Uf, vidm da nč ne zamujam, razn kajtanja seveda. :roll:

Zgleda pa, da med tem ko eni delamo od 7-19, ja gostinska je težka, da tud tle bl mal kajtate k se "tolk kregate" :wink: .

Ampak piknik, prec za, še kšno gajbo prvlečem, pa vinčka, pa bo vesele. :D

See ya on the spot. 8)