BLdesign Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 me zanima če je kdo že kdo kupoval opremo za kite ali kite preko on-line trgovin, ma zanima katere mi priporočate, v kerih državah, kje iskati, ... itdkupoval bom bar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPEED Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 jaz sem kupil že veliko stvari iz nemčije, ampak vse preko ebaya. Nobenih problemov, cene ugodne! priporočam da malo pogledaš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deepair Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Kupoval sem preko ebaya in fs online shop, pa nikjer nbenih problemov :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CeF Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 isto pri meni.... Kupoval sem ze preko ebaya in direktno preko trgovin...NIKOLI nobenih problemov... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miran Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 ja, takle mamo... e-bayi menjajo nakupovalne navade... uspešne nakupe želim... lp, miran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 yep,samo se stari kozli radi podebatiramo dnevne zadeve obnakupu kruha! Tko je casi se spreminjajo!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLdesign Posted July 14, 2006 Author Share Posted July 14, 2006 dejte mi povedat koliko ste kaj plačevali za poštnino...baje da pride ogromno denarja...rad bi kupil bar ali pa samo de-power set complete...tako da ta pošilka naj nebi bila zelo velika...koliko predvidevate da bila???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 Vsak prodajalec ti mora narediti predracun/kalkulacijo, posta hitra posta, rail, dhl, fedex, ups...pol se odlocis! ddr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Najboljš je plačat po povzetju oz. preko PayPala če ga prodajalec ima. Jaz sem za poštnino (komplet bar) dal cca 15€ iz Nemčije in cca. 1500SIT stroškov nakazila preko NLB v tujino. Vsekakor se pozanimaj ali je depower (oz. bar kot celota) v brezhibnem stanju, sploh pri kakih Northih (od etnika 2005 nazaj), majo zaen k* gurtno. LP pa velik sreče! dejte mi povedat koliko ste kaj plačevali za poštnino...baje da pride ogromno denarja...rad bi kupil bar ali pa samo de-power set complete...tako da ta pošilka naj nebi bila zelo velika...koliko predvidevate da bila???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts