Tamala Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 ®iv!Na Bledu bom mesec dni (15. 7.- 15. 8.). Iščem koga, ki je dobre volje, če bi mi pokazal osnove kajtanja(kako ga dvignem... ). imam lastni kajt. če je gdo zainteresiran lahko se oglasi na 040/147- 756. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLdesign Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 a ma kdo kakšno statistiko koliko je vetra na bledu??? malo off topic vprašanje: a kdo ve ker letni čas je statistično najbolj vetroven??? oziroma kje si lahko pogledam kakšne podatke za gorenjsko??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Bled je idealen poligon za ucenje pobiranja kajtov iz vode!Pa prosim!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 sam da je voda...veter ni važen: al je, al ni..al orkan al ne.... sam da voda. pa tud vsak dan se folk na termiko gor fura..od enih do sedmih zvečer. konstantnih 18.5 vozla.da bi kdaj zatajilo....nisem še opazu :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 ja jz mam okno pisarne direkt na jezero.. pa morem rect da jih je res velik na vodi.. teh ladjic.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beli Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 ha, ha, ha...za umret smešno........punca je resno vprašala za nasvet, in mislim, da ji tole zdele kej preveč ne pomaga.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 ha, ha, ha...za umret smešno........punca je resno vprašala za nasvet, in mislim, da ji tole zdele kej preveč ne pomaga.... po odgovorih sodeč ,mislim da ve da bled ni ravn kajterska meka...in da najlažje če gre na travnik. če bo na bledu mesec dni...bo ok če gre še do lesc oz. radovlice in tam koga vpraša za nasvet. pa ji bodo radi pomagal..pa še velik jih je..vsaj učer iz ceste blo kr pestro pri radovlici za vidt. LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamala Posted July 10, 2006 Author Share Posted July 10, 2006 Hvala na nasvetu... bom ga poskusila dvignuti pred hotelom park.... Vem da jih je ogromno pri Lescu in Radovljica in zaradi tega sem vprašala!lep dan želim! :)če je gdo resen..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 vsaj učer iz ceste blo kr pestro pri radovlici za vidt. LPEj man, a so ble kremsnite dobre??Zakaj pa ne pridrvis okol, se nisem nobenga ven vrgu iz bajte ;-)dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 kake so kremšnite ne vem, ker me bled ni vidu, mimo pa sem šel za spremembo tale vikend brez kajta v avtu in glavi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLdesign Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 čaki malo, na bledu konstantno 18 vozlov???? a si mislil to na jezeru ali na travnikih okoli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 kake so kremšnite ne vem, ker me bled ni vidu, mimo pa sem šel za spremembo tale vikend brez kajta v avtu in glavi.... Tud brez kajta v avtu, samo v glavi lohk prides naokol....dvakrat pa ne recem........dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 sem že bil prejšna leta...sam zdaj pa ni blo časa...žal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 no sm po mailu dobu nek material..lokacija: bleddogajanje: 22-05-2002akterja boste ze prepoznali :Dhttp://www.tbikes.org/~max/primoz/bled1.jpghttp://www.tbikes.org/~max/primoz/bled2.jpghttp://www.tbikes.org/~max/primoz/bled3.jpghttp://www.tbikes.org/~max/primoz/bled4.jpghttp://www.tbikes.org/~max/primoz/bled5.jpg popoldne pa pripnem se svoje slike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 akterja boste ze prepoznali :Dpopoldne pa pripnem se svoje slike Ha ha akterja ja, kajta pa ne no chance..... To ja doc hocmo v barvah please! dr.lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 akterja boste ze prepoznali :Dpopoldne pa pripnem se svoje slike Ha ha akterja ja, kajta pa ne no chance..... To ja doc hocmo v barvah please! dr.lojz hehe kolkrat bil že tam....na bledu na kajtu, po slikah zgleda še da je blo ok hehe...do kremšnit pa bi lahko skoču. prov veliko takih dni nisi imel ane dr. ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deepair Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 Ha ha akterja ja, kajta pa ne no chance..... To ja doc hocmo v barvah please! dr.lojz heh :) P.L. ce se nbe motm (proto)akter mi je pa bl sumliv :wink: l.p. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 Uffffftale missle je bliz udaru, sam ni expolodiral!Nop ni PL, Pl ni imel nikol katov v modri barvi, prototipi so bli turkizni da se je na delec vidl, nic grafike samo ena barva!Se dva poskusa......Ce ni tic je pa mis, evo pa mamo netopirja ;-)dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
observer2 Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 maverick by dk :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deepair Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 popoldne pa pripnem se svoje slike hocmo slike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts