Jump to content

depower set

BLdesign

Recommended Posts

me zanima če je že kdo kaj naročal pri fun sport-u v Lj, no zanima me ta kit, ta kite ki sem ga kupil ima zraven sicer na baru depower pa safety samo ima s karabini narejeno pa neki tako čudno vse skupaj...no sej dela samo da bi se s karabinom pripnal na trapez ?????? no in na spletni strani http://www.sporttrade2000.si/ sicer imajo ta komplet samo danes ko sem prišel tja kupiti ga niso imeli in tud glede kajtov mi nista znala prodajalca nič povedati ker sta rekla da to pač ni njujin področje :shock: :shock: okej ampak zato bomo kdaj drugič odprl debato...

zanima me tudi če se ga bo dalo zmontirati na moj bar od SS 17 2003, sicer pomoje da je to za vse bare narejeno ker piše "Standard De-powerset complete"

drugače sem pa danes naredil prve metre s kajtom...in sicer sem mogel tečti ker ni bilo vetra :D :D ampak sem pa dobil prvi občutek...wiiiiiiiiii :D

Karabinov in podobnih zadev se izogibaljte ko hudic kriza,

zadeva je bistveno prenevarna, sploh pa je total out, kako

pa se vozi unhook na karbin in kaksen je postopek mi ni bilo

nikoli jasno!

Kdor hoce bit IN je to C-loop po moznosti brez binglna + dober safety!

dr.

dajte mi povedat kje se da kaj takega kupiti, ali pa kakšen dober bar, sej vem da sem začetnik samo bi si sedaj rad kupil neko dobro opremo ker mi je zaradi financ trenutno to omegočeno.

sem bil v funsportu pa sem prašal za tist depower set complete pa ga nimajo na zalogi pa so rekli da bi ga mogel čakat najvrjetnjeje več tednov :( :(