Pujsi Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 LP Mene pa zanima ce kdo pozna kaksno starn na internetu kjer bi ble kaksne zlo pocen letalske karte za egipt?? gledu sm ze na easyjetu, ryanair (nimata) pol sm pa kr še ene ameriške gledu pa ni nč...tko da če kdo kj ve naj mi prosim pošlje link! hvala Jernej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLdesign Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 www.odklop.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pujsi Posted July 6, 2006 Author Share Posted July 6, 2006 tam sm ze gledu pa ni nc za oktober... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 mi smo mel ugoden aranžma na: odpotuj.net poglej če kaj sreče... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valekite Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Ste meli vredi izkušnjo z odpotuj.net???LPVale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Ste meli vredi izkušnjo z odpotuj.net???LPVale no ja ok ja....sam dol si sam sebi v pomoč..ni nikogar. sicer ga nismo rabili....kdo pa bi ga..pa je mel sam nemške vodiše..z izjemami v angleščini. drugač kul ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pujsi Posted July 7, 2006 Author Share Posted July 7, 2006 a je drugače treba na kaj posebej pazit dol? da nav kaksnih brezveznih komplikacij! to sm zvedu d so kao na gori zraven ob meji z libanonom pa sirijo še zmer minska polja :? sam tko...na splošno! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MATJAZ_KITE Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 NA DENAR IZ SEFOV KI ČUDE®NO ZMANJKA... PA DA MAŠ MANJŠE KVADRATURE!!!PA NA BAKŠIŠ!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPEED Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 jst mam tud en question: Kaj bolj priporočate za začetnika, hurgado ali ulcinj? Ceneje te gotovo pride v ÈG... lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 jst mam tud en question: Kaj bolj priporočate za začetnika, hurgado ali ulcinj? Ceneje te gotovo pride v ÈG... lp definitivno ulcinj. hurgada je na hard z vetrom večinoma. je lepo pa kr poceni samo je ulcinj bolj prijazen. folk pa že med sabo mal podoben hehehehehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPEED Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 ja saj vrjetno bom res šel v ulcinj. Ali naj rčem kakšnemu za malo pomoči za v vodo, ali je bolje vzet kakšno uro inštrukcij(saj verjetno jih imajo ane)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 seveda jih imajo..maš ene par šol dol. pa koga poprosi. sicer dosti varno dol..ampak nesreča nikol....blablabla. sej veš.bolje enemu reči...jih je dovolj dol. imaš pa idealno za učit.za učit že piha...če pa je 15+ vozlov pa sploh ok. pa velik sreče... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MATJAZ_KITE Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 odvisno od vetra mi lani ulcinj 3dni on 16,hurgada 10 od 14...tako da rajši na hard kot z vampom iz ulcinja...pa skoraj nič kajtanja...!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPEED Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 hja pa sem dobil vamp, bolše bi naredil če bi šel v egipt.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MATJAZ_KITE Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 no vsaj hrana je dobra dol....sam nisi edini ta črna gora je živi nateg moraš imeti tako srečo da piha cel dopust ali vsaj pol!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pujsi Posted August 9, 2006 Author Share Posted August 9, 2006 sam je pa dol hudo...uživancija... :D vsaj z moje strani... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts