Jump to content

prodam sonica11 in rhino 14m

breg01

Recommended Posts

Dr.Lojz moram ti povedat,da sem probal vse kajte letošnje,ki kaj pomenijo ali pa tudi ne še posebej foila FS SPEED 10 in PULSE 10(mislim da sta te kvadrature) in ti dam vse prav.Novi kajti se prodajajo,ker bodo verjetno vsi kupili foile.

P.S.: Vozil sem dva dni tudi skima strapless in res je to prihodnost!

Ne se več prepirat okrog foila ali tube ampak nabavite FOILA IN SKEEMA

Lojz je to povedal že pred leti in ima zmeraj prav

lp Aleš

Dr.Lojz moram ti povedat,da sem probal vse kajte letošnje,ki kaj pomenijo ali pa tudi ne še posebej foila FS SPEED 10 in PULSE 10(mislim da sta te kvadrature) in ti dam vse prav.Novi kajti se prodajajo,ker bodo verjetno vsi kupili foile.

P.S.: Vozil sem dva dni tudi skima strapless in res je to prihodnost!

Ne se več prepirat okrog foila ali tube ampak nabavite FOILA IN SKEEMA

Lojz je to povedal že pred leti in ima zmeraj prav

lp Aleš

@Ales, ne zdej spet mene zagat na pol, samo lepo sem vprasal zakaj se toliko kajtov menja, sem tudi dodal da NE leti na Sonica, na splosno sem vprasal fante kaj jih pripelje do odlocitve kajt kupit, sprobat, spet prodat, saj nismo pet let stari smrkavci, stvar financno ne zdrzi ali pa mi niso znane podrobnosti o nakupih NOVIH kajtov. Samo razlika med nakupno ceno in second hand je prevelika da bi pustil kraljico stat!

Prosim nic vojne ;-)

dr.

itak....war on watter(air).....naslednjič ko bo 20knots+ :twisted: vsi pridite na vodo pa lahko dokažete česa so zmožni foilerji. Brezveze nekaj po forumu trdit.....pridite raje dokazat to v praksi. Pa da ne bo izgledalo kot tisti VENOM zadnjič v MFC :twisted: Do sedaj še vedno ko so bli pogoji za ta pravo kajtanje ni blo sledu o foilerjih na vodi.

itak....war on watter(air).....naslednjič ko bo 20knots+ :twisted: vsi pridite na vodo pa lahko dokažete česa so zmožni foilerji. Brezveze nekaj po forumu trdit.....pridite raje dokazat to v praksi. Pa da ne bo izgledalo kot tisti VENOM zadnjič v MFC :twisted: Do sedaj še vedno ko so bli pogoji za ta pravo kajtanje ni blo sledu o foilerjih na vodi.

Ej Vi k mate 20min do vode, samo tisina............

To je tko kakor bi ti jaz dopovedoval o Blejskih rezinah ki so ble v sredo full boljs kot v nedeljo ko si bil na Bledu, ha ha.....

OK ti predlagas 20kn+ in se spot, plus disciplino, to nima podpore v foil parlamentu??!!

Foilarji sprejmemo 20kn+ ce bomo VSI vozili skime strapless, plac izbirajo delegati obeh!/Lohk Vam tud kakega skima posodmo/

Foilarji redlagamo 14kn/kar ni kajtanje/ lohk tud Jugo,Zahodnik kar cte, pa vi izbirate discipplino

Alo s predlogi na plan.......

Seveda za drugi polcas zamenjamo mi na tube vi na foile/spet posodmo foile/!

dr.

PS

Poslte unga z Venomom k men, da ga naucim letet/uporabljat zadevo, ced ga ze vi nocte, bo vsaj clovk uzival, vi pa boste mel enega manj za se mu smejat!

PS2

Se totalno strinjam z drugim postom, brez hude krvi prosim, tko al tko slabo kaze za veter in ce bomo tle nabijal bo slabo!