blogi Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 A mi zna kdo povedat, kam se mi bolj splača it kajtat. Napoved po Windguruju je prbližno enaka, Aladin.hr boljš kaže Baško. Sm pa bolj začetnik = parkrat vozil, ampak nikol še čist na polno v veter. A se mogoče jutri splača it na kak drug spot? Thnx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gormla Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 http://www.windguru.cz/int/index.php?sc=22206 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 no ja če si začetnik, ni noben spot ravn idealn....tud znalci imajo kak problem. tko da hmmmm...kaj drugega bolje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 @blogijutr zjutri bos burjo zamudu ce ne zelis ravno ustajati ob 4h.Sobota bo slaba zvecer bo nabilo, nedelja bo boljs tud na bolj zacetniskih spotih kot pa sta Baska iin Liznjan. Baska zna bit zepokrita z trupli kje mislis startat po ljudeh?? Linjan se ve kaksen je,definitivno si ga prej oglej nato pa se odloci.dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blogi Posted June 30, 2006 Author Share Posted June 30, 2006 No, ja, če že ne bom vozu, grem pa vsaj pogledat. Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts