tjaz Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Zanima me ali so traviki okrog ljubljane pšokošeni? Danes in jutri bi šel malo preizkusit rolko in me zanima kam priporočate..Hvala za odgovore!Tjaž Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chapy-ozone Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Ej tastar prlet na letališče brezovca, tm je najboljš za pelat, pa če prideš bom še jst tm, boš dal mal skejt za probat k moj je trenutno v izgradnji oziroma se končujejo zaključna dela (home-made) pa če bo kdo spraševal če se ga splača sam delat, vam takoj povem da NE! Aja no dej sporoč če boš tm dans popoldne k ga dobr vleče? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjaz Posted June 29, 2006 Author Share Posted June 29, 2006 Èe bom šel, bom napisal tukaj.. Drugače pa mi je brezovica malo daleč..Mogoče pa le.. Hvala za odgovor!Tjaž Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts