Jump to content

Prodam nov skate Eolo Deiomos

SPEED

Recommended Posts

Danes sem dobil skate, ki sem jih naročil. eden zame, eden za mika, enega pa še imam. Tako, da če koga zanima se lahko kaj zmenimo...

Prišel me je približno 30k, če mi pa daste še kšnega jurja več bom pa tudi vesel. Nmreč ne vem še točne cene, ker nisem dobil še izpiska. Je potrebno vračunat še stroške nakazila, pretvorbo valute,....:?:

http://images.bilboquet.com/images/dynamic/product_photo/i3096.jpg

lp

Ja res je jst zdj treniram suhi trening k mal zmešan. Upam da mi bo šlo na vodi.... Je kdo mogoče pripravljen začetniku malo pomagat pri furanju sonica? Zdj sem fural samo mojga foila in mi ni čisto jasno vse skup... Prvo se ga bo potrebno na suhem navadit, pol pa akcija...

hvala, lp

o si ga nabavu sonica....sej neki se jih je prodajal že tule ja. nevem al so obupal al ne...u glavnem..obrdži ga in se ga navadi..ne bo ti žal. jaz sem se z njim fural med 16-24m2 kajti..če bi mel pod nogami še skima pa sploh gre zadeva v veter skor direkt :)

ti sam še vadi in čimprej na vodo, ker ne veš kaj zamujaš. tele zeliščanje je že ok..sam pol tolk ni ok kot pa voda. je pa res da najprej rabi sonic da mu posvetiš malo časa..sploh v malem vetru okol 5-7 vozlov je občutljiv za hendlat ker ga treba dobro natrimat in furat. tko kot use tupe tud ta gre v rikverc v tem vetrčku, medtem ko si foila kar vozu in vozu. samo ko boš imel pa enkrat 10+ vozlov oziroma uporaben veter za vodo pa bo lahkoten.

pomagu bi ti, a če bi imel kaj časa prletet do brezovce....ta čas pa ga že osvojiš in razturaš hehe.

LP