SPEED Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Danes sem dobil skate, ki sem jih naročil. eden zame, eden za mika, enega pa še imam. Tako, da če koga zanima se lahko kaj zmenimo... Prišel me je približno 30k, če mi pa daste še kšnega jurja več bom pa tudi vesel. Nmreč ne vem še točne cene, ker nisem dobil še izpiska. Je potrebno vračunat še stroške nakazila, pretvorbo valute,.... http://images.bilboquet.com/images/dynamic/product_photo/i3096.jpg lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferjanc Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Dej objav točno ceno pa težo tegale moutain bordeka...pa če možn kok kake praktične izkušnje....danke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPEED Posted June 26, 2006 Author Share Posted June 26, 2006 Dolžina 90cm, teža 5.8kg, dobil sem ga danes zjutraj tako da sem ga samo sestavil zaenkrat. Zgleda pa kvalitetno narejen in pomoje da bo the best za vozit. Sj pravim naj eden pove eno ql ceno pa je negov... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jak Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 ®ivjo, jst se resno zanimam za tale skate. Kam te lahko kontaktiram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejc Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 too late :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPEED Posted June 27, 2006 Author Share Posted June 27, 2006 Ja malo prepozen si, board je prodan Dejcu. Lhko pa postanem zastopnik za tele mountainboarde... lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 V tej vrocini vam bo se gume razneslce se boste podil po soncu :D lohk tud dehidriratesoncarco dobiteal ste Jacki!Bravo nasi /zeliscarji/ pol k priidejo na vodo kar peljejo, zakaj ze?dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPEED Posted June 27, 2006 Author Share Posted June 27, 2006 Ja res je jst zdj treniram suhi trening k mal zmešan. Upam da mi bo šlo na vodi.... Je kdo mogoče pripravljen začetniku malo pomagat pri furanju sonica? Zdj sem fural samo mojga foila in mi ni čisto jasno vse skup... Prvo se ga bo potrebno na suhem navadit, pol pa akcija... hvala, lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 o si ga nabavu sonica....sej neki se jih je prodajal že tule ja. nevem al so obupal al ne...u glavnem..obrdži ga in se ga navadi..ne bo ti žal. jaz sem se z njim fural med 16-24m2 kajti..če bi mel pod nogami še skima pa sploh gre zadeva v veter skor direkt :) ti sam še vadi in čimprej na vodo, ker ne veš kaj zamujaš. tele zeliščanje je že ok..sam pol tolk ni ok kot pa voda. je pa res da najprej rabi sonic da mu posvetiš malo časa..sploh v malem vetru okol 5-7 vozlov je občutljiv za hendlat ker ga treba dobro natrimat in furat. tko kot use tupe tud ta gre v rikverc v tem vetrčku, medtem ko si foila kar vozu in vozu. samo ko boš imel pa enkrat 10+ vozlov oziroma uporaben veter za vodo pa bo lahkoten. pomagu bi ti, a če bi imel kaj časa prletet do brezovce....ta čas pa ga že osvojiš in razturaš hehe. LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPEED Posted June 28, 2006 Author Share Posted June 28, 2006 Hja problem je ker zdj niti moje bejbe ni več v LJ, da bi mi ga pomagala štartati.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejc Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Ja malo prepozen si, board je prodan Dejcu. Lhko pa postanem zastopnik za tele mountainboarde... lpkaj a si tok zaslužu z unim skejtom k si mi ga prodau? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPEED Posted June 29, 2006 Author Share Posted June 29, 2006 To sem reku zato, ker je tok povpraševanja :wink: ....no ja 3je zaslužu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts