BLdesign Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 no kupim foil, ki bo imel najmanjši low end, in seveda z uso pripadajoco opremo(bar, linije...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 Prav dost izbire nimas takole bi slo:finacno ne najbolj ugodna varjataSpeed 17Pulse 10Pulse 7 ena boljsa:Speed 13Pulse 10Pulse 7 Speed 13Pulse 7 Pulse 13 Pulse 10 Tko je samo ne se ustrasit!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLdesign Posted June 22, 2006 Author Share Posted June 22, 2006 sem gledal da bi ga kje v tujini rabljenega kupil glede na to, da bo to moj prvi kajt in da ja zelo velika možnost da ga bom uničil se mi ne zdi ekonomično da bi se zej novega kupoval, na nekem postu je nevem kdo objavil 3 naslove za rabljene kajte, pa me zanima če kdo od vas ve še za kakšen spletni naslov vprašanje 2: če bi kupoval kajt bi ga vzel preko DHL, UPS in bi plačal po prevzetju, zanima me na kaj moram gledati da je kajt res ohranjen...katere so tiste lastnosti ki se jih da na pogled ugotoviti da je kaj vredu ali pa zanič... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjaz Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Moje mnenje.. Èe sem prav zastopil si kupuješ svoj prvi kajt. Èe nimaš ustreznega predznanja ti moooooooočno odsvetujem nakup foila tako velike kvadrature saj se z takšno kvadraturo že v najmanjšem vetru lahko slabo konča ali za tebe, koga drugega ali pa samo z materialno škodo. Druga stvar pa se nanaša na vse druge udeležence na forumu: tukaj je začetnik, ki po njegovem pisanju sodeč se nikoli ni videl kajta (najmanši windrange, moj prvi kajt....) vi pa mu svetujete nakup foila z 17m2? sploh ne vem kaj naj rečem.. upam da sem med površnim branjem napačno razumel situacijo in prišel do napačnega stališča in se v tem primeri opravičujem za ta zadnji odstavek.Pa brez zamere! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 preko DHL, UPS in bi plačal po prevzetju, zanima me na kaj moram gledati da je kajt res ohranjen...Nic DHL, Fedex in kaj vem kaj se,Usedi se v avto pridi do Radovljicein ti podarim foila za ucit pod pogojemda bo podarjen naprej naslednjemu muceniku.In potem spet dokler ne bo prisel med svecenike!Ni fora cista resnica, rabimo samo se nekoga ki boPODARIL strike palico!No junaki dejmo mal posprvit zaloge ;-)dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLdesign Posted June 23, 2006 Author Share Posted June 23, 2006 mislm si resen???? jest ga dons lahko pridem iskat, ja ga bom dal naprej...itak sej jest bi si potem novega kupil.... enga človeka tud že mam za naučit, (BAJE), mislim sestra mi je rekla da se bo probala z njemu zment da mi mal pokaže, sj mogoče je tud tukaj na forumu aktiven, bil je v braziliji letos in kolikor sem bral je bilo kar nekaj ljudi iz tega foruma skupaj tam, vem pa samo to da je baje arhitekt....a ga kdo pozna??? No sej če se pa kje zbirate okoli ljubljane ali kje na gorenskem pa lahko tja pridem če se da kateremu z mano ubadat :D :D no vglavnem jest takoj pridem po kajt..... aja kje bi pa lahko kupil to palico...a tista shock palica la kaj si že napisal...a to si mislil BAR? ga bi šel kupiti (no sej če ga ima pa kdo odveč ga pa lahko tudi...po dogovoru :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 mislm si resen???? Ja seveda sem resen samo se bova slisala v zacetku drugega tedna,trenutno mam paniko, zeno na berglah /meniskus/ otroc cist znorelk je konc sole, nocoj kresna noc, vilincki pa te zadeve,jutr moram na vetr, nedelja dan pocitka, prosim mir!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLdesign Posted June 23, 2006 Author Share Posted June 23, 2006 no vredu, potem pa ko boš imel čas pa najbolj da se slišiva preko PM in se bova takrat vse zmenila aja prej sem pozabil rečt HVALA a bi lahko napisal samo kateri kajt je???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitemen Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 preko DHL, UPS in bi plačal po prevzetju, zanima me na kaj moram gledati da je kajt res ohranjen...Nic DHL, Fedex in kaj vem kaj se,Usedi se v avto pridi do Radovljicein ti podarim foila za ucit pod pogojemda bo podarjen naprej naslednjemu muceniku.In potem spet dokler ne bo prisel med svecenike!Ni fora cista resnica, rabimo samo se nekoga ki boPODARIL strike palico!No junaki dejmo mal posprvit zaloge ;-)dr. in pol tin bo un model k je bil v braziliji povedal da si raje tubo kup :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 in pol tin bo un model k je bil v braziliji povedal da si raje tubo kup :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veber Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 Moje mnenje.. Èe sem prav zastopil si kupuješ svoj prvi kajt. Èe nimaš ustreznega predznanja ti moooooooočno odsvetujem nakup foila tako velike kvadrature saj se z takšno kvadraturo že v najmanjšem vetru lahko slabo konča ali za tebe, koga drugega ali pa samo z materialno škodo. Druga stvar pa se nanaša na vse druge udeležence na forumu: tukaj je začetnik, ki po njegovem pisanju sodeč se nikoli ni videl kajta (najmanši windrange, moj prvi kajt....) vi pa mu svetujete nakup foila z 17m2? sploh ne vem kaj naj rečem.. upam da sem med površnim branjem napačno razumel situacijo in prišel do napačnega stališča in se v tem primeri opravičujem za ta zadnji odstavek.Pa brez zamere! ne vem, ampak js tud tko razumem po vsem prebranem in bi ti srčno priporoču nič večjega od treh kvadratov, pa še s tremi kvadrati v premočnem vetru si lohk fino zagravžaš šport, če si prvič, tko da vzem s sabo enga znalca , ker vozt kajt res ni tolk komplicirana zadeva, spravt se na taprav plac ob pravem vremenu je pa precej težje kot se zdi in ravno ta dva dejavnika začetniki najpogosteje spregledajo in potem so štale, da pa predlagate začetniku nabavo 17 kvadratnega fojla je pa res močna , svetujte mu še naj gre na Triglav, z njim skoč dol , pa bo en manj na placu :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts