KITESFERA Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 VABLJENI!!! http://www.kitesfera.com/?sec=42 KITE POZDRAV KITESFERA TEAM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KITESFERA Posted June 21, 2006 Author Share Posted June 21, 2006 VABLJENI!!! http://www.kitesfera.com/?sec=42 KITE POZDRAV KITESFERA TEAM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KITESFERA Posted June 27, 2006 Author Share Posted June 27, 2006 VABLJENI!!! http://www.kitesfera.com/?sec=42 KITE POZDRAV KITESFERA TEAM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polonca Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Kaksne so nagrade? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LimonaNjam Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Jernej, mene pa zanima, koliko ojrou na dan cepaš za uporabo spota ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rogina Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Na strani od Kitesfere je že nekaj delnih letošnjih rezultatov in fotografij od free style tekme. http://www.kitesfera.com/?sec=48 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Dogaja, videt je coool ;-)dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 lepo to---se dogaja ..pa tud nivo znanja mora bit visok. bravo mladiči :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Ja zgleda prihaja rod 10letnikov na teren! :) Èe koga zanima, če se ne motim, v downwindu (al je bil slalom?) - sam zadnji nisi smel bit pa si bil na stopničkah! :D @polonca - nagrade morjo biti ful hude! lepo to---se dogaja ..pa tud nivo znanja mora bit visok. bravo mladiči :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damjan Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Ej Dragan, si se javil zopet po dolgem casu - spravis se kaj flike u zrak? Glede tvojih postov pa: we got the point! Od sedaj naprej bodo tvoja sporocila bolj smetila forum kot ne. Rajsi vidim, ce nesporazume resujeta kar direktno. LP,Damjan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 CVEKARIJEZa vse ostalo si izberite enega od ponudnikovhttp://www.najdi.si/search.jsp?q=cvekarijedr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganS Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 se strinjam s tabo Damjan... sem nehal... Lažje mi pa je :-) Sej bi najraj videl da kar zbrišemo moj "izliv čustev". Direkto... to še pride na vrsto saj ga nameravam kar tožiti in prijaviti inšpekciji... LPDS PS: sorry.PPS: aja... sem malo telovadil ja... sicer me koleno zeza ampak je kar slo... casa je bolj malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyhazard Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 (edited) Evo ga še fotografije iz Kitesfera Challenga 2006 Galerije je na koncu članka: http://www.izjava.com/index.php?categoryid=38&p2_articleid=145 Edited February 16, 2007 by Boyhazard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 dobre slikce...velik, pa montenegro kot mora bit, z velik zabave in dobre volje v zraku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 Men so se najbolj vsec PIKAPOLONCE,tko za sreco :D dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganS Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Ej Privšček... je kakšna od teh dil moja... al' si zasluzu tulk da mi bos vrnu 200EUR? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Ej Privšček... je kakšna od teh dil moja... al' si zasluzu tulk da mi bos vrnu 200EUR? ok dragan sej je folk dojel tvoj namen, res. vsak post je isti in omenjaš 200 evrov. že damjan te opozarju..dejta se res zmenit osebno al pač kjer se to meni. tule velik ne boš opravil. hvala.... @aja pikepoke so zakon ja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 ... :-) Sej sem se probou ment... pa se tezko pogovorim s pedercino... ... ma mal mi uide; sorry; ne bom vec... LPDS PS: glej pikapolonce se naprej :-D nikogar ne zagovarjam, sam forum je javen in mislem da "pedercina" res ne sodi sem, sploh pa beseda pomeni marsikaj drugega kot to za kar ga imaš ti u resnici. ti velikokrat uide, pač folk bere in ne najde nič drugega tule (strokovnega, namenjenega kajtanju) kot opravljanja. pikepoke pa gledam ..so HUDE!!! :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 pikepoke pa gledam ..so HUDE!!! :wink: Upam da ti gledas prave to so une z rdecimi pikami, A ves ;-)Ostale pikapoke, no ja lohk bi jih blo vec ;-)dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 pikepoke pa gledam ..so HUDE!!! :wink: Upam da ti gledas prave to so une z rdecimi pikami, A ves ;-)Ostale pikapoke, no ja lohk bi jih blo vec ;-)dr. dr. za ostale pikapoke ni panike. bile in vesel da jim blo ušeč, gledu pa sem une z črnimi pikami...na rdeči poglagi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyhazard Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Tri dni smo imeli invazijo pikapolonic "s črnimi pikami" :DSaj kaka več na dveh nogah bi tudi lahko bila - nebi imel nič proti. :) No, bilo pa je 12 od 14 dni med 15 do 23 vozlov. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Tri dni smo imeli invazijo pikapolonic "s črnimi pikami" :DSaj kaka več na dveh nogah bi tudi lahko bila - nebi imel nič proti. :) No, bilo pa je 12 od 14 dni med 15 do 23 vozlov. ok, ni mi jasno zakaj potem jernej na televiziji jauka da je avgusta bolj bogo z vetrom, oz da vetra ni!? al vrtijo stare oddaje al je pa vse skupaj natega!? lpx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyhazard Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Avgusta je bogo, ker je morje že pretoplo, da bi bila taka termika kot v junij-julij. Sem včeraj prišel iz Ulcinja. Veter je, vendar zelo prazen max. do 13 vozlov. Za tiste do 70kg z 14m2 še gre kar je pa več kg, pa brez 16m2 ni za iskat. Hudič je tudi če vmes dežuje in se celina ohladi. - Pozabi na veter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 nisem hotel it na prvo žogo, ampak ispade, da ni blo ne vetra ne bab, sam en gobezdač več na forumu. ker če na forum 21/8 prjaviš 12 od 14 je to natega!! ajd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyhazard Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Naj bo kaj pač bo. Jaz se nebom sekiral.Tisti, ki so bili za čas tekmovanja in še en teden dalje doli, vedo da je bilo 12 dni vetra. :D Kot zakleto ni pihalo ob torkih. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts