Polonca Posted August 31, 2003 Share Posted August 31, 2003 Slingshot 2004 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miha Posted September 1, 2003 Share Posted September 1, 2003 Dile so ful lepe :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted September 1, 2003 Share Posted September 1, 2003 Dile so ful lepe :D Ena in ista grafika v treh barvah,res ne vidim vzroka da so full.... :? Spodaj pa vse iste, bele?? Kako pa so dile razdelajene po tipih,namembnosti, stilu voznje?? Primoz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miha Posted September 1, 2003 Share Posted September 1, 2003 Ena in ista grafika v treh barvah,res ne vidim vzroka da so full.... :? Spodaj pa vse iste, bele?? Dobro jutro, ampak kakor jaz vidim je grafika različna; je pa res da je zelo podobna ... saj je vseeno Kako pa so dile razdelajene po tipih,namembnosti, stilu voznje?? Važn da so lepe :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 3, 2003 Share Posted September 3, 2003 mmg:sem slišal za nekakšne kajte, ki jih sploh ni treba pumpat, pa me zanima če je res kaj na tem???? x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polonca Posted September 3, 2003 Author Share Posted September 3, 2003 sem slišal za nekakšne kajte, ki jih sploh ni treba pumpat, pa me zanima če je res kaj na tem???? A ti si ze kdaj svoja kajta s pumpo napihnil? :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 3, 2003 Share Posted September 3, 2003 aja zdej mi je jasno! FOIL = KITE - TUBA(e), za katero rabiš pumpo. in potem se bo sedaj po plažah valjal manj pump, ker je pri modelu 2004 tudi dost ena sama pumpa, ker je en sam ventilček! kul pozdrav x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 3, 2003 Share Posted September 3, 2003 aja še nekaj sem pogruntal!! če so imele vse tube enake ventilčke je bila že sedaj dost ena pumpa! samo tubašev je bilo tolk več po placih. ampak sedaj ko sem poguntal, da sem tudi jaz z foili del kajterske družine so me za trenutek preplavila čustva pa nisem razmišljal! @poloncasicer te pa samo mal dražim iz foušije, ker sem za vikend samo zajlo gonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polonca Posted September 3, 2003 Author Share Posted September 3, 2003 Saj potem si bil pa na boljsem kot jaz.. Jaz sem samo na prepihu stala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MATJAZ_KITE Posted October 17, 2003 Share Posted October 17, 2003 Kakšne so pa kaj širine teh dil? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted October 17, 2003 Share Posted October 17, 2003 Kakšne so pa kaj širine teh dil? Če se ne motim ; od 38,5 cm do 40 cm... odvisno od dolžine deske.. :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts