dr.lojz Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Pa ga mamo tale bayby nazaj,HVALA Patrik to je to, kaj bi brez....junakov!nekaj tehnicnih:-firefox ga ne popravlja na sirino, ~1/4 flehe pada venna enih straneh ga raztegnejo meniji na enih graficna vrstica /po moje/--na prvi strani ostaja zgoraj en paser prazen, oziroma menuji so nekaj nizji.pri men samo na strani foruma sede do vrha!---grafika kite-forum lahko jo odrezes po visini vsaj na pol, dobisse mal flehe vertikalno----View posts since last visit HOCMO NAZAJ PLEASE:::::::> se dobr da pojma nimam kako tole funkcionira,definitivno ste Jacki da ga furate!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 ja hvala...več al manj vem sam kaj še manjka,,,, noč je bila dolga a prekratka za vse poštimat ...bo počasi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 ja hvala...več al manj vem sam kaj še manjka,,,, noč je bila dolga a prekratka za vse poštimat ...bo počasi.... Čist na kratko, kapo dol, glede vsega, od tega da je blo vse neki shekan, do izgleda strani. Bravo Patrik. :D PS - Častim pivo, v mojem lokalčku. :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted June 22, 2006 Author Share Posted June 22, 2006 Forum je spica,se prevec kar rabmo,Pat se je res potrudilfantje ne ozabt kdo Vam tole omogoca!dr. PS"View posts since last visit"po moje se ne dela optimalno,men se nabirajo tropic vsi po vrsti ne cancel-a tisitihki so ze videni...Kaj pa drugi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted June 22, 2006 Author Share Posted June 22, 2006 Kolk sem srecen, ze dela!Pat je se enkrat ZMAGAL!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts