SpongeBob Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Kje je najboljši kraj za učenje na vodi ( v Istri)? Po snegu že znam, mam pa 14 m2. Ker veter je najbolj primeren? LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veber Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Kje je najboljši kraj za učenje na vodi ( v Istri)? Po snegu že znam, mam pa 14 m2. Ker veter je najbolj primeren? LP pravjo da je medulin fajn za učit, sam na ker veter pa ne vem k še nism bil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nacko Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Jugo...se mi zdi.. ne sme bit jugozahodnik..nej kdo popravi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Mislim da najbližji in najprimernejši spot za učenje je zagotovo Marina Jilia v Monfalconu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Mislim da najbližji in najprimernejši spot za učenje je zagotovo Marina Jilia v Monfalconu. Ni res boljsi je FSL, sam jaz tam se nisem bil, k pa nisem zacetnik....;-)dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosk Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 ja ce so ti vsec koli je fosalon boljsi. MFC je definitivno bolj varen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Fossalon ima tudi preozko plažo za varno štartanje in landanje kajta če si začetnik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turob Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Ma kakšna reklama za FSL :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gormla Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Fosalon je čist beden,poleg tega da so koli tam, pa ful mal placa za dvigovanje kaita pa še avtocesto delajo, pa iz soče pride sama svinarija(svinec iz Tolmina) je najbolj it na Bol na ponton. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 kaka avtocesta.....ti misliš verjetno na kolesarsko stezo edina prednost FSL je v tem da je veter bolj konstanten in bolj flah voda.na dnu je pa blato tako da za se učit to ni ravno dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMIST Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Jaz priporočam Cerknico.Saj faclanje v drug kajt je nevarno :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitemen Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Mislim da najbližji in najprimernejši spot za učenje je zagotovo Marina Jilia v Monfalconu. Ni res boljsi je FSL, sam jaz tam se nisem bil, k pa nisem zacetnik....;-)dr. definitivno je najbolši grado fossalon je res ful ozka plaža in čolni in koli hodit se ne da k se ti udira čez kolena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts