Guest Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 tole se da v seči verjetno furat:Letališče Portorož 23 SZ 7 10 če ne v seči bi blo pa jorasa treba vprašat kje se pride do vode ;) lp x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 pr joškotu spet piha:) Letališče Portorož 24 SZ 7 lpx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damjan Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 V Kopru je bilo ob 15h cca. 15-17 kts... Damjan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 V Kopru je bilo ob 15h cca. 15-17 kts... Damjan ...ino potem je bilo dost iti samo do žusterne btwa si stal na pomolu in meril? vsekakor amp koper kaže premalo če gre za SZ... x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damjan Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Bil sem na pes poti pri Kopru ob cesti ki pelje za Zusterno (zacetek SLO morja). Nisem meril, na obcutek... Morje precej penasto.... Damjan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 no, saj vam bo mogoče potegnil, tko kot za suhe obleke... lp x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 @XmanA bo peticija,bil bi eden prvih podpisnikov za koperski maestral!zgleda da bodo demonstracije.........dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 @XmanA bo peticija,bil bi eden prvih podpisnikov za koperski maestral!zgleda da bodo demonstracije.........dr. ma saj žusterna je že parkrat pofočkana v prejšnjih letih. se pa ne zgodi velikokrat da piha 15+ vz in potem lezeš ven za drek cevjo... je blo pa ponavadi v žusterni vseeno kak vozel več kot v ankaranu čeprav vem da si tam že fural. spremljam tud podatke iz letališča portorož in me firbca kako je na izlivu dragonje. na googlovi karti se lepo vidi da je pot med obema mejnima postojankama, ne vem pa kako je z režimom gibanja??? x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Se pomnite tovarisi, ja to bo.........Mas prav tist ror men tud ne disi????!!!FUJCelinci in zeliscarji smo tukaj prikrajsanise pa cudim obmorcem da v vseh letih nisonaredil koraka naprej. V Bum Zusterna so se celoenkrat govorili da bodo postavil ponton za start,pa kolkr vem ni se nic.Zusterna ma res lahko mal vec predvsem zaradi hhriba zadaj,vendar pada zelo hitro ko odpeljes ven.Maestral pihne prvi dan po burji ali ce ponoci Burja neha inje lep soncen dan. Napove ga aladin kar verjetno splohce ima vreme maal Zahodne tendence, ne morte zgresit ;-)Jaz sem se vedno uzival!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts