stajerc Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Lep pozdrav!Mene zanima ce ima kdo kaksne iskusnje iz Marocca oziroma s spotom Essauira!V zacetku julija imam namen se odpravit tja ,pa me zanima kaj vec informacij!Hvala za nasvete!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitemen Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Lep pozdrav!Mene zanima ce ima kdo kaksne iskusnje iz Marocca oziroma s spotom Essauira!V zacetku julija imam namen se odpravit tja ,pa me zanima kaj vec informacij!Hvala za nasvete!!v maroku ga zna ful žgat :? :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stajerc Posted May 29, 2006 Author Share Posted May 29, 2006 Kaj pa val oziroma flate? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Kaj pa val oziroma flate? Po moje je kle bl flat, za val se bo treba sprehodt na drugo stran!A ti resno mislis Essauria??http://es.geocities.com/margozi2000/images02/essaouira23.jpg dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stajerc Posted May 30, 2006 Author Share Posted May 30, 2006 Dr. zakaj ce jst resno mislim,a je kaj narobe tam??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Ne ne nic narobe samo KACE, ziv pesek, zacinjena hrana, vroce, itd...dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miha Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 še ena možnost http://www.dakhla-attitude.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KITESFERA Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Maroko za vse ki......?????? Marocco oz. spot Essaouira je naravnost bomba. Še posebno v poletnih mesecih , ko zna nabijati tudi do 10Boufor-ov Piha noč in dan.Tam kjer Lojz prav , da je flat ni res. Na levi strani zaliva nimaš kaj iskat ker te tam pa res zmelje. Èe hočešPopoldne se naredijo cca1-2m visoki breacker-ji Je za probati in tudi življenje tam je ok!Kite pozdravJernej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KITESFERA Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Mal zajebal! Še enkrat si preberite.......... Tam kjer Lojz prav , da je flat ni res. Na desni strani zaliva nimaš kaj iskat ker te tam pa res zmelje. Èe hočešNa levi strani pa se popoldne naredijo cca1-2m visoki breacker-ji :D kite pozdravJernej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Ok OK,recmo temu ko ne piha za Maroko pogoje pol je flat,in val zunaj, pac glede na to kdaj si dol!Jernej ma iskusnje ze ve...dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gusti Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Štajerc, pa napiši malo kako je blo!Kolegi so ti dali kar nekaj informacij. A so bila izpolnjena tvoja pričakovanja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iztnem Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Gusti, se odpravljaš u Maroko? Gdaj gremo? Kej ju mahnemo še letos, al počakamo na drugo leto? Jst bi šol že letos. Gusti poglej na googlu kite Dakhla, odličen spot. Tja bi blo za it. Se vidmo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gusti Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 @iztnem, skrita želja, mogoče konec oktobra-začetek novembra (po bendimi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stajerc Posted August 19, 2006 Author Share Posted August 19, 2006 Lep pozdrav!Sem le nasel cas za napisat par besed o kajtarski avanturi v Maroco.V maroco (Essauira) sem bil 14 dni!Dol prisel 25 julija,prve 4 dni je zgalopovprecno 38 kn,kar dol pomeni da je min 15 kn,max 45kn.Kasneje se je dalo vozit 3 dni z 12m2,potem pa spet 4 dni zgalo 35kn.Glavni spot je kar v mestu,kjer je zaliv dolg priblizno 2,5 km in tam se vse dogaja.Najprej surfarji,ki jih je najvec,potem razne kite sole,surf sole,pa perlarjiin na koncu zaliva so kiterji.Veter je zelo zrefuliran za radi tega ker piha cez mesto.Pogovarjal sem se veliko z kiterji in tudi v kajt solah sem povpraseval za kaksen drug spot,ki ima bolj konstanten veter.Najboljsi spot je Dakhla.Flet voda zelo konstanten veter,skoz piha priblizen 20 knot,v glavnem the best spot.Je pa en zelo velik problen da je ta spot odaljen od essauire 1200km,povr tega so še ceste neprimerne za kaksno hitro voznjo.Nasel sem sicer en avtobus,ki vozi dol enkrat na teden za 70eu na osebo.Ce potegnem crto cez vseh 14 dni,nisem najbolj zadovoljen in mislim da so drugi spoti veliko bolj primerni kot pa essauira. Ce se koga kar koli zanima naj napise in bom z veseljem odgovoril v nakrajsem mozenem casu [/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gusti Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 hvala, :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iztnem Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Gusti, se pravi, da po bandimi gremo skupi v Maroko, no, tudi jst sem za Dakhlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkiter Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 http://www.youkiteboard.com/view_video.php?viewkey=dc5d013b1abaebd2faed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts