Jump to content

jugo

Samo

Recommended Posts

Včeraj medulin nič,umag so vozil.Danes je bilo nekaj surfačev pri ribiču, pa sem šel še do umaga pogledat pa je bilo ok,sam kot začetnik in sem bil sam nisem nekak hotel se tam po tistih kamnih ubijat.Naslednič ko bo še kdo tam.Blaž drugič pa mal jav da kam greš ne bit egoista :D

Včeraj medulin nič,umag so vozil.Danes je bilo nekaj surfačev pri ribiču, pa sem šel še do umaga pogledat pa je bilo ok,sam kot začetnik in sem bil sam nisem nekak hotel se tam po tistih kamnih ubijat.Naslednič ko bo še kdo tam.Blaž drugič pa mal jav da kam greš ne bit egoista :D

V nedelo je blo v Umagu prov lepo, sam je ob pol štirih spustl. Jest sm vozu eno uro z dvanajstko, pol sm pa šou zamenjat za 16, a je tolk spustl, da sm le zgublu višino in pol plavu na obalo. Ko je pihal, sm biu sam, ko je pa spustl, je pa še en bl izkušen pršu z 18,5, k je nekje pri Katoru pristou. Nauk: je treba prej začet, nč žene pa tašče poslušat, če češ met za velko noč velk kajt dan.

P.S.: Sobota je bla u Umagu prov dobra, blo ns je ene 8k, od tega tri Sonici 11. Jest sm vozu 16, čeprou bi šlo tut z 12. Sm pa sezono na vodi začeu z enournim plavanjem v vodi, ker sm zarad nepazljivosti in neizkušenosti meu več tehničnih težav. Drugi štart je bil pa OK.