Samo Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Je bil jugo vceraj al sam fiæo??(Pula,Umag) Samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radin Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 jaz bil včiraj v porematuri..samo ni pihalo nič Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMIST Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Res ni nč pihalo mene vse boli hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gormla Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Včeraj medulin nič,umag so vozil.Danes je bilo nekaj surfačev pri ribiču, pa sem šel še do umaga pogledat pa je bilo ok,sam kot začetnik in sem bil sam nisem nekak hotel se tam po tistih kamnih ubijat.Naslednič ko bo še kdo tam.Blaž drugič pa mal jav da kam greš ne bit egoista :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitemen Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Res ni nč pihalo mene vse boli hehe lohk bi rekli perfect day za 16tke 18tke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMIST Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Gormla jaz sem bil v Umagu.Saj si sam napisal, da je tam pihalo Kje si se torej potikal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MATJAZ_KITE Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 sobota v gradežu pa sam pol ure drajsanja z 15ko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rogina Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Včeraj medulin nič,umag so vozil.Danes je bilo nekaj surfačev pri ribiču, pa sem šel še do umaga pogledat pa je bilo ok,sam kot začetnik in sem bil sam nisem nekak hotel se tam po tistih kamnih ubijat.Naslednič ko bo še kdo tam.Blaž drugič pa mal jav da kam greš ne bit egoista :D V nedelo je blo v Umagu prov lepo, sam je ob pol štirih spustl. Jest sm vozu eno uro z dvanajstko, pol sm pa šou zamenjat za 16, a je tolk spustl, da sm le zgublu višino in pol plavu na obalo. Ko je pihal, sm biu sam, ko je pa spustl, je pa še en bl izkušen pršu z 18,5, k je nekje pri Katoru pristou. Nauk: je treba prej začet, nč žene pa tašče poslušat, če češ met za velko noč velk kajt dan. P.S.: Sobota je bla u Umagu prov dobra, blo ns je ene 8k, od tega tri Sonici 11. Jest sm vozu 16, čeprou bi šlo tut z 12. Sm pa sezono na vodi začeu z enournim plavanjem v vodi, ker sm zarad nepazljivosti in neizkušenosti meu več tehničnih težav. Drugi štart je bil pa OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts