SoNi Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 danes smo nekateri otvorili sezono na vodi....prišli v Marino Julio ob 15h....pihalo zelo malo in konstantno menjalo smer.......vstrajno smo čakali v baru ....ob 17h je bil naš ½trud½ poplačan....začela je pihat zmerna burja....najprej je kazalo da bo za velike kajte potem pa se je vse skupaj pojačalo...jst sem vozil 11-ko na polno. Voda pa presenetjivo topla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gusti Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Soni, V FSL smo dobili burjico ob pol sedmih! Realno, kdaj je bilo možno kajtat z enajstko v MFCju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted April 12, 2006 Author Share Posted April 12, 2006 17:30 sem šel jst v vodo z 11 in je kar pošteno vleklo....čez kake pol urce je začelo kar konkretno pihat....na trenutke za vozit na depowerizirano. Vozil sem pa tam nekje do 19:15....ker me je začela počasi zapuščat moč Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts