zacetnik Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Kupujem kajt 14m.Zanima me še kdo prodaja naslednje firme - nisem najdu dobenega kontakta ali pa sem čorav. :? Potreboval bi ime podjetja, kontakt bi si že sam poiskal. GAASTRANORTHWIPIKASLINGSHOT in pa deske AP KITEBOARDINGBRUNOTTI Trenutno sem na tem, da bi vzel Prima Donno od JN. Samo deske se mi zdijo malo predrage kljub popustom, ki jih imajo. Hvala za pomoč! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nov Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 ali si še inetresent za kite? ugodno prodam Takoon, Skoop 14'5m, nikoli v vodi, letnik 2004 + original bar. Aleš041/766 666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyhazard Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Èe si še interisent me obvesti! JN-Kites Prima Donna 14 kite complete z CBS 3+1 (5 lines):749,00 EUR - Èisto novi, nerabljen, garancija, račun, ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts