Jump to content

Slingshot

damjan

Recommended Posts

Prodam:

1)

a) Slingshot Fuel 15 2005, peti strik, bar, torba (lepo ohranjen)

b) Slingshot Fuel 9 2005, isto peti strik, bar, torba (malo rabljen, sicer strgano okno, a je popravljen)

c) Pumpa

Cena: 600 evrotov komplet

2)

a) Slingshot Fuel 19 2004 (9-17kts), brez bara (deluje z vsakim standardnim barom, moznost tudi petega strika - sprobano), zelo malo rabljen

Cena: 200 evrotov

Cena 1+2: 750 evrotov! (Trije kajti za ceno enega novega!)

Dodatna vprasanja na PM! Ogled mozen povsod, kjer piha :)

Damjan

kako to mislis dr? A c kiti?

Nop mislu sem Daimnjoaznavr :wink: :wink:

Brez traparij, gre za eno stvar,

publika je kar mal prehittr nardila paniko na Bow/SLE, kar se tice imena in novosti, industrija enostavno ne more tako hitro sledit!

kot sem rekel ze enkrat lansko leto v jeseni v dveh letim max so C kajti dead! Gre za enako zadevo kot se je zgodila v poznih '90,

z dodatkom chicken loopa in 4strikov, ko so wipike na dva strika izumrle

v 1/2leta. Zaaj bi se vozil z rolko ce gre pa skiro se bolje in enostavnejse,

za bicikl boste pa se mal pocakal, u redu........

5 strik je bil zacetek, saj se Damjan prizna da je kajt ko ga potegne flat. sam je en problem da ga 5strik kajt prevec podre konsrtukcisko/aerodinamicno, v bistv mu na silo vzame AoA kot na sredini in vsi se trudimo kako to izboljsat. Se se kdo spomni Windtoolsa z depowrom na sredini foila, je bla za tist cas cist cool zadeva in funkcionalna in vendar so depower foili danes nekaj cisto drugega.

Tko gre to!

@urosk

z Cliotom se ravno tako peljes kot z Avantimom oba mata 4kolesa,

ce pa rabis razred SLK pol pa sorry, tko je!

dr.

Ne bi se popolnoma strinjal s tabo. Predvsem zato, ker se nobenga proja ni na bowu se manj pa na fojlih (govorim za vodo), kar pa vi pocnete na suhem me ne zanima.

jasno, doc itak nima pojma!!!

čeprav kar sem na tem forumu bral se je o bow kajtih vedno izpostavljala varnost in windrange in pa predvsem to da te cenej pride, ker je lahko en kajt dovolj za skoooraj :roll: ves veter. to pa niso ravno lastnosti, ki bi proje preveč tangirale.

sploh se moram pa čim hitrej PL-jev znebit, ker jih noben pro ne fura :wink:

lp x

ps

oh, kaj dela promo praznim glavam

Ne bi se popolnoma strinjal s tabo. Predvsem zato, ker se nobenga proja ni na bowu se manj pa na fojlih (govorim za vodo), kar pa vi pocnete na suhem me ne zanima.

Uros, daj poiskusi nekje najdet video ki je bil lansiran nekaj dni nazaj,

Best_of_kitesurfing ena privat edicija, lepo za pogledat in se prepricat da

le niso vs proji enaki!

http://www.kiteforum.tv/index.php?option=com_videos&task=show&id=590&Itemid=7

tole je to

dr.

ce bi bil rad ti pro, ti jz placam mastne dnarje, sam se bos mogu razturat z havbo mojega modrega avtomobila.. in pol bojo take kajt naprave IN.. ok?

Kaj vas muči fantje, a se mogoče motim? Observer na zalost nimas tolk dnarja da me bos preprical, da bom s tvojo haubo fural.

DR, filmček je zanimiv, sam jaz bom na takih valovih kr s surfom ostal.

Èe je nekaj novega še ne pomeni da je to res ta pravo. Bom pa vsekakor sledil trendom, ki za enkrat še ne grejo tako radikalno v prid Bowom.

ampak nikoli se ne ve?

OK?

Ko so projektante od Northa vprašali če majo Bow prototip, so jim odgovorili, da so res testirali nek prototip ampak ga niso poslali na tržišče, ker so z vegasom 06 dosegli več.

Èe bomo še kaj o tem govorili pa odprimo raje novo temo.

Ko so projektante od Northa vprašali če majo Bow prototip, so jim odgovorili, da so res testirali nek prototip ampak ga niso poslali na tržišče, ker so z vegasom 06 dosegli več.

Èe bomo še kaj o tem govorili pa odprimo raje novo temo.

Ken Winner /north R&D/ je v KB mag dec/jan zanikal izdelavo flat kajta, ker da jih to ne zanima, Februarja so bile ze objavljene "spy"fotke, se dve firmi sta zanikali inters in nato udarili z flati, Caution in EH cabarete. Edini ki je se brez je RRD ker zaupa svojemu wave conceptu! Presenecenje pa pripravlja Ozone vendar to pot ne z SLE ki je bil ze objavljen "uradno" pac pa z mix foil/sled! Ce ze niso fotke kje uradno na netu bodo v naslednjih dneh! Watch out!

tech inside news

dr.lojz