janez Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 nekaj naslovu ustreznega primeren za vodo od 20vozlov naprej(najraje flysurfer....)komplet bar štriki ponudbe na forum ali pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Cist enostavnoFSPulse 7Speed 7Psiho 7PLVortex 8/10Venom 8/10 Odlocit se mors v razmerji 5:1 to ne bo tako tezko ;-)dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janez Posted March 31, 2006 Author Share Posted March 31, 2006 Cist enostavnoFSPulse 7Speed 7Psiho 7PLVortex 8/10Venom 8/10 Odlocit se mors v razmerji 5:1 to ne bo tako tezko ;-)dr. ja saj kaj od tega ali kaj podobnega sam.... ugodnega :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Pol mamo pa problem, v katerem ima enacba vec neznank...dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 se je men zdel! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janez Posted March 31, 2006 Author Share Posted March 31, 2006 stvar je taka da sem v Hurgadi ugotovil da rabim še en manjši kajt.Na srečo sem tam lahko preizkusil PULSE 7, in EXTACY 7 oba sta me navdušila v vseh pogledih čeprav sem jih vozil samo po 1h pulza in 2h extazija ampak sem jih z lahkoto obvladal. Oba imata en kup novosti in izboljšav. (glede na 3leta starega psycho)Štart iz vode je pri tej kvadraturi tok hiter da te včasih kar presenetiSkoke še ne obvladam ampah jih je z lahkoto delal možakar ki je imel prvič foila v zraku (pa izkušen kajter na tubah) Seveda sem se pri dilerju (iz avsrije okolica dunaja) ki je kajte tudi posodil pozanimal za cenein naj ugdneje je bil malo rabljen extazi za 440eur. Zato pa ta oglas če bi kdo ponudil kaj ugodnejšega :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitemen Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 se je men zdel! :? ma bejž Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 in naj ugdneje je bil malo rabljen extazi za 440eur Zdej pa ne ti nam da ne znas skakat, ker smo te vidl, vsepovsod ;-)Ce pa nizi zadovoljen zz svojim hangtime si pa kar sam pripisi!Kolk jaz poznam sceno je tistale ponudba............Kus ke dobre stvari stanejo manj!Me prav zanima kaj porece Andraz na to!dr. PSIn tvoje mnenje o Pulsu, a lohk dobimo en report Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janez Posted March 31, 2006 Author Share Posted March 31, 2006 skakat? ja na snegu (34let smučarije) ne pa na vodi (sem še zelen) pulzhiter ko pes jasno saj je majhen (7m2) TOTAL DEPOVER!!! je res total sicer grdo zgleda ker plapola ko pozabljene gate na štriku :wink: , samo plapola lepo in se nič ne vrti ali zapleta ga sestaviš nazaj in že letiš daljewater relaunch brez problema, potegneš en stranski štrik se že obrača in hkrati potuje proti robu okna kjer se obrne in sam štarta (priporočam da si vse ostale stvari dila-položaj nog... pripraviš že prej ker res hitro štarta)vozu sem ga v 15-25knt(sunki čez 30) kajt mi splih ni delal problema samo moja tehnika na vodi je preslaba da bi ga izkoristume je pa zelo presenetil občutek da z zelo malo sile razviješ veliko hitrost dile v glavnem je super igračka za močnejši veter in hkrati (predvidevam) zelo vsestransko uporaben-voda-zemlja-sneg (ogenj pa vrjetno ne) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Mogoče pa kaka foil - bow alternativa? http://kites.kna.spb.ru/fbshot1.jpg :D :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janez Posted April 1, 2006 Author Share Posted April 1, 2006 hvala gigimislim da ima tud PULSE neko vrsto BOW vpetja . drgač pa še zmer vela da kupujem kaj rabljenegalahko tud kak psycho1 6,5m2, G I ali G II 9-10m2,....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts