Jump to content

Bloke očiščene

urban

Recommended Posts

http://www2.shrani.si/thumbs/bloke366075.jpg

Danes sem bil na blokah,kjer sem pospavil smeti,podru skakalnico ki čaka ob cesti na transport.Pomagu mi je moj pes Zig,drugih prostovoljcel ni bilo.

Nabralo se je za ene čtrt vreče smeti,pod skakalnico pa je bil skoraj nov foil in trapez,tako da naj me lastnik kontaktira na pm,seveda naj pove barvo foila in številko trapeza.

Lp Urban

ja, in odgovorni se hvali, da bo svinarija na blokah tradicionalna in še v večjem obsegu. :roll:

očitno misli da odtehta če hodiš na svetske speed tekme al pa pač ni blo cajta, k je blo treba delat promocijo na televiziji in je kupček smeti pač zanemaljiv, al ima pa ima enak odnos do okolja kot albanci, kjer še bolnišnica "smeti" meče v reko.

kakšen foster za urbana pa itak ni ostal...

lp x

ps

sicer je blo pa tud v fsl ponavadi polno unionskih , zlatorogovih in fructalovih ostankov po kakšnem lepem vetrovnem vikendu. pa še slabš bo....

Kaj si je nekdo skril foila pa trapez da ga nebi vsakic sabo vlacu in kar pozabu na opremo???

halo

halo !!

me prav zanima kdo je to in ce je uporabnik foruma

verjetno dobričina vili, ki rad posodi kajte, četudi ne bo prvič, da bi se kakšen izgubil.

Xman

a maš preveč xxx-sov v glavi :roll:

k nisi glih pr ta pametnh

saj sem napisal v ps, vedno več smeti ostane po spotih in vedno več jih je tud po forumu (vključno z mojim pisanjem :wink: ).....in samo še slabš bo.

lp x