urosk Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 Zanima me ce ma kdo na kitu različne dolžine štrikov jaz mam 25m pa bi ene skrajsal in nardil 20m. Kdo ve kaj o tem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veber Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 Zanima me ce ma kdo na kitu različne dolžine štrikov jaz mam 25m pa bi ene skrajsal in nardil 20m. Kdo ve kaj o tem? js mam 20+7, pa odkar sm jih podaljšu, jih nisem dal več narazen,se je kr poznal mal več sile, pa ful več placa za kajt furat, seveda tud več cajta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miha Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Imam že original 24+3 na 16 m224 uporabljam za močnejši veter.27 za low end.Pa se kar pozna razlika. Kajt pri krajših rabi manj časa, da pride od npr. levega roba okna do desnega, zato je po občutku hitrejši. Pri daljših je ravno obratno.Tako da kar prereži in probaj. Z večjo razliko v dolžini bo "hitrost" še bolj opazna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 je miha ful lepo napisu :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts