Jump to content

Izdelava zmaja

Plezalec

Recommended Posts

za dilo vzemi staro likalno desko ,zmaje naredi iz starih šotorov ,bar iz starega štila štrike pa za sušit perilo vse skupaj ti bo prišlo kakih 1000-2000 sit benzina za pot na odpad....ko pa boš vse to zmontiral pa ti bomo mi stari osli podelili nagrado mesec brazilije ali egipta....se strinjate(kitemen,damjan....) :wink: :D

Pač je človek sam svoj mojster..nej proba...pa ce bo vidu da se ne da, bo pa kupu kej rablenga..Vsekakor bo pridobil dobre izkušnje iz anatomije zmajev...

LP

ps:kaj gorenci ste sli foos-kajtat na lesce..me klice kolegica k se je mem pelala da je tle en iz padalaom padu v turbolenco. :D

Naj še jaz dodam,

home made kajti čist OK letijo

http://www.kite-stuff.org/images/trips/Peljesac_042005/Pic_08.jpg

home made woodyji se tud OK pelejo

http://www.kite-stuff.org/images/boards/Gigi135TT/Gigi135TT_05.jpg

če boš vzel kot hobi - ni boljšga kot vidit svoj na gospodinjski mašini narejen kajt vidit u luft - drgač se pa ne splača.

Èe boš sam delal - naredi en preverjen design (recimo 12m), če bi rad pomagal eksperimentirati imam pripravljen 11m 2007 flat kajt design,...

Èe te še kaj zanima me lahko kontaktiraš (materiali, izdelava,...), ali na kite-stuff.org ali PM ali email.

Èe se ne motim ima tudi kitemen neki doma narejenih dilc...

LP!

Sam sm naredu 16m2 iz merkatorjevih vrečk, ker pa niso tolk kvalitetne so mi na soncu (uv žarki) razpadle in sm celo uro plaval nazaj do obale, tko da sem se odloču pa bom naredu novo bow padalo iz šparovih vrečk.

No dej @Urosk ne se norca delat iz zasvojencev, tle je strast na delu, ljudje smo razlicni in imamo razlicne cilje/interese. Nikoli ni za pcenjevati nikogar ki se sam loti zadeve. Kar nekaj MTB desk se vozi, kite dile enako, nekatere se bolje od raznih "fancyUSA" zadev, na kajtih malo manj, je zadeva pac malenkost bolj specificna!

dr.

:D da ni bla od tuša?

tud SLE že leti (LightFly 7m)

http://www.kite-stuff.org/images/kites/LightFly/7m/LightFly_7m_025.jpg

12m, 16m sploh in glej ga zlomka - narjena sta iz istih materialov k tvoj lepi kajt - še celo en custom logo je gor! :twisted:

Za več infos pa si lahko ogedaš forum na kite-stuff.org.

Lahko jih pa tud ti sprobaš, dans, jutr Levec/Celje, kmal pa tud nekje na jadranski obali, na vodi... mogoče boš tok presenečen da bo še tebe zagrablo!

Za test me lahk kontaktiraš PM - email - 031 694 036...

LP!

Gorazd.

Sam sm naredu 16m2 iz merkatorjevih vrečk, ker pa niso tolk kvalitetne so mi na soncu (uv žarki) razpadle in sm celo uro plaval nazaj do obale, tko da sem se odloču pa bom naredu novo bow padalo iz šparovih vrečk.

Hvala, sem clovek, ki se je skozi leta naučil in ugotovil, da nimam tolk denarja da bi kupoval poceni. Fantu sem hotu svetovat da bo ceneje pršu skozi ce bo kupu z druge roke kot pa bo dal za materjal. Samo za tubo bo dal več kot star kite ki je ze preverjen. Vsaka cast gigi da si ga sam naredu. Jast sem se fajn speku k sm pr Anzurju kupu rinota 04 z druge roke. sem mel cel dopust zjeban k se mi je prvi dan strgal.

No kokr koli srecno pri izdelavi.