nowa jernej Posted July 28, 2003 Share Posted July 28, 2003 pozdrav iz CG kjer piha in piha in piha! Kje ste SLO KAJTERJI. A res ne veste kje se kajta na jadranu ?5-6 Bf :) :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrFr Posted July 28, 2003 Share Posted July 28, 2003 Nehi ze kajtat in prid nazaj, saj tvojo sestrico že skrbi kod hodiš.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowa jernej Posted July 29, 2003 Author Share Posted July 29, 2003 kje pa s matej? kako kaj napreduješ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrFr Posted July 29, 2003 Share Posted July 29, 2003 Ojla Jernej! Ma se malo naokoli preganjam. Vidm da uživaš tam doli, bo treba naslednjič nekako zorganizirat da grem zraven... Bil v LSC, se že peljem v levo, desno pa mam še težave...Bo že 1x, se ne mudi... Baje boš šel na Silvaplano?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowa jernej Posted July 30, 2003 Author Share Posted July 30, 2003 hey!!!!! ja, napetost narašča! Kot sam veš bodo tam vse zvezde z menoj vred, ampak konkurenca je hudaaaaaaa. Potrudil se bom pri svojih močeh, da bom zastopal SLO za kar se spodobi.®elim si dobrega rezultata za uspešno prezentacijo športa pri nas.Vem ,da sem dober in ,da potrebujem tudi malo sreče.®ELJ JE MOČNA! prideš gor?????????? kite pozdrav jernej :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrFr Posted July 30, 2003 Share Posted July 30, 2003 Oj! Ma za letos te bom pustil samega, da se maš priložnost izkazat, za naslednje leto pa ti bo huda predla... :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts