tadej Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 zanima me če ma kdo kaj izkušenj, kako je na spotu okol magaviša...pač že kdo bil in kako je z vetrom v marcu-druga polovica. nekje do 70% obljublajo, nekateri govorijo da je refulasto, pa me zanima če že je...kolko je sunkovit ta veter... piha offshore zdaj...je pa plitvina in sipine nekaj od obale.... sem že kr neki prebral ..sam me zanima še kaka informacija iz 1. roke??? LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 http://www.colonawatersports.com/spot.htm Frend surfač je tam nek že 2 tedna, piha, toplo, sonce, vse... pravi da je veter boljši kot naša burja... če to kaj pomaga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted March 3, 2006 Author Share Posted March 3, 2006 gigi thx....no polet je sideshore, zdaj off....ampak ok to ni panike tam dol menda....sicer pa manj refulasta kot naša burja, hmm a to z mfc primerja al kakimi sabunikami hehe in podobnim ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iztnem Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Ted, a greš sam, al greš s družbo, ker tudi jst sm neki nameraval v tem terminu? LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted March 3, 2006 Author Share Posted March 3, 2006 Ted, a greš sam, al greš s družbo, ker tudi jst sm neki nameraval v tem terminu? LP ej je nas 5-6 zdaj ..odhod nekje 16.-17. marec 14 dni. če si za...dobrodošel iztnen! ta vikend oz začetek tedna se kaj več zmenimo..oz rezerviramo. lahko tud na PM kaj več... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3g Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 tele ho men je ta spot zakon. (ne rečem da je najboljši na svetu) je nekako price/performance - ugodna cena namestitve, dobra hrana v hotelu magawish, poleg tega je pa zakon porihtan center, imaš vse od hrambe kajtov do rescue servisa. edin pogoj je da znaš naorcat, potem pa se fuaš na sandbanku. če boš pa skakal kakšne hude trike močno priporočam da se odpelješ vsaj 200 m downwind od bank-a (koleno me še vedno boli od nizke vode). sicer pa prašej čabo, tudi bere ta forum, je dol instruktor pa ti iz prve roke kaj pove... lp3g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted March 6, 2006 Author Share Posted March 6, 2006 hvala ti urban... no sej že rezervato..tko da lahko le za veter poveš kak je bil in ker čas si bil ti dol... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gormla Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Evo namesto CV gremo v Hurgado.Hotel 4*,polpenzion,letalo iz Munchna nas pride 110000 jurjev.Baje da je še nekaj placa in če ima kdo namen it naj se javi.Aja 18 marca gremo,15 dni. ajde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted March 6, 2006 Author Share Posted March 6, 2006 Evo namesto CV gremo v Hurgado.Hotel 4*,polpenzion,letalo iz Munchna nas pride 110000 jurjev.Baje da je še nekaj placa in če ima kdo namen it naj se javi.Aja 18 marca gremo,15 dni. ajde o jeeeee :D odštevamoooooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Magico Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Srečni vi! Vam zavidam. Tukaj bo treba pa še ma na burjo furat, maja pa v Venezuelo... Takrat boste pa vi fouš... hehe... uživite. LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted March 6, 2006 Author Share Posted March 6, 2006 Srečni vi! Vam zavidam. Tukaj bo treba pa še ma na burjo furat, maja pa v Venezuelo... Takrat boste pa vi fouš... hehe... uživite. LP ah takrat bo ravn tule use ok ratal..sonček maestralček..kaj bi si stroške maja delu ...hehehe joke... :D tud teb privoščim venezuelo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3g Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 hvala ti urban... no sej že rezervato..tko da lahko le za veter poveš kak je bil in ker čas si bil ti dol... avgust 1x in september 1x veter je pa malo odvisen od smeri - če piha S ali SV je manjša jakost ampak bolj laminaren, če piha SZ je močnješi, in ob obali zelo refulira (zaradi zgradb), če se odpelješ ven do sandbanka navadno ni večjih težav. največja je do tja pridet :) lp3g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kocic Csaba Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 od Marta tu je vec leto,sve manje i manje duva ofshore pravac vetra vraca se na side ,side onshore ....ja vec nekoliko dana vozim u shorty-jupozdrav Csaba :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted March 7, 2006 Author Share Posted March 7, 2006 od Marta tu je vec leto,sve manje i manje duva ofshore pravac vetra vraca se na side ,side onshore ....ja vec nekoliko dana vozim u shorty-jupozdrav Csaba :D thx obema.pa se vidimo dol...no 3g hvala ja...pa upam da "ljeto i sideshore".... LP chaba..dobrodošle vse informacije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gormla Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Zadeva je še prosta,veter je,kaj bi še radi :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damjan Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Jaz sem bil v Hurgadi 2, predlanski in lanskoleto, obakrat nekje v marcu PLUSI+ super urejen center, hramba opreme, rescue (7 evrov/dan), oz 70 evrov za 2 tedna (ni veliko, ni pa zanemarljivo) +rescue servis RES DELUJE - ko ti kajt pade v vodo ze nekdo vozi proti tebi +relativno toplo za nase razmere za ta letni cas, vendar da ne bo pomote - lansko leto brez DOLGEga neoprena Marca ni slo!!! + sandbank oz. flat voda za sandbankom - zakon! -relativno poceni polpenzion v centru Magawish (zajtrk + vecerja + spanje rang $20 na noc). BTW, rezervirajte DIREKTNO v hotel in ne preko agencij - je ceneje 20-30%!!! +frendly staff MINUSI-veter je marca side of shore - refulasto pred centrom, enako refulasto tudi v delu zaliva visje, ki je namenjen za ucenje. Lansko leto se je tam ucilo kar nekaj slovencev, prav napredovali niso - tudi zaradi refulov -ce je vec kot 20 kts je REFULASTO DO JAJA!!! Primerljivo z Marino Julijo. Lansko leto je bilo 5 dni 25-30 vozlov - razbijalo za popizdit! -korale!!!! -veter v tem casu je LOTERIJA!! (lansko leto 12/14 dni na vodi, predlanskim 3/8!!!) -cene v centru so VISJE KOT PRI NAS!!! (pivo, ostala pijaca, hrana!) Damjan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted March 8, 2006 Author Share Posted March 8, 2006 hvala ti.vem da ste bli ja..no ja ampak gremo .....zna tud side zapihat že menda...sicer pa ...bomo preživeli :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3g Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 tele ho pa če boste šli na moto safari obvezno zahtevajte da greste izven urejene grupe, posebej povej d hočete terat po prostem, gas do daske pa to. pa če bo koštalo samo 30-35 eur je to premalo in razložite da hočete real stuff, da obvladate in ... sicer je brezveze. pa to resno mislim.. lp3g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janez Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 ja ni kaj gremo tudi jaz grem nekje v tem terminu, žal ne istega kot vi ker ne dobim tok dopustavrjetno 19.-27. 3 se vidmo hvala @ted in @gormla za pm infopa seveda vsem za info na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janez Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 dobr piha dol a ma kdo kak majh kajt za rentat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted March 10, 2006 Author Share Posted March 10, 2006 dobr piha dol a ma kdo kak majh kajt za rentat mam jaz janez...X4 naish 8m2....če rabiš rentam. oz prodam...ugooodnoooooo!!! lepo da se vidjamo dol...zgrešil se ne bomo .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angie Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Cau! no, trenutno so v Magawishu cene za polpenzion 30eurov na noc za april. Sva hotla it poleti, pa so ble cene se za retjino visje... Treba pogruntat kako barantat prek e-maila zgleda, he. Sicer je pa neki podobnga nama celo uspel. Po pomoti so nama naracunal 420 eurov za dva az 14 dni, po tem ko sva placala letalske pa so rekl da so se zmotl in da je ta cena za eno osebo.!!! tko da pazte, ce bookirate prek neta. Sva pa mela sreco, po cenkanju so nama zrihtal 3zvezdice 300m stran od magawisha za 420eurov tocno, za vse skupaj... v upanju, da dol najdeva kak hotel kjer je vedno egipcanska cena, za naslednjic... ce pa kdo ve, kako za normalno ceno spat v magawishu, naj pove :)lepo se mejte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skorc Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 aloha..cene niso tko visoke zdele sm tle v coloni.200$=prevoz iz letališča in nazaj+viza+7 dni polpenzionlp urban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angie Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Ja, ce si tam... povej se, kako jih pripravis, da ti po tej ceni prodajo aranzma s polpenzionom, ce jih kontaktiras po mailu? Ne vem, zakaj je tko. avgusta so hotl met za 14 dni polpenz 600 eurov na osebo! Res bi rada nasla nacin za bit pocen u magawishu, ker vsi pravjo, da je najboljs in oh in sploh, na spotu.... lepo se mejte dol, ce boste cez 14 dni se tam se pa vidimo... papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angie Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Ah, mal matematke zame... ja, 200$= 170cca eurov. nama so dal ceno 420eurov za dva tedna na osebo... sam to se mi zdi velik, vseen. zdej sva pa itak v 3 zvezdicah za 15eurov na noc, po osebi. tko da sva happy. Me pa zanima kako za tako ceno bit v magawishu, kjer vsi pravjo, da je poceni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts