Jump to content

snow wikend 18-19. 2.

janez

Recommended Posts

veter kaže da bo

danes bil na brezovici snega je še dovolj, sicer mokro je pa spodaj trava tako da če mau s kanto zarežemo ne bo sile

tudi sneberje preveru sneg ok se mi zdi da več kot na brezovici

tudi jaz pa imam vprašanje glede bloke-jugo zakaj ne??? vem da je bilo napisano da ne ampak ne vem zakaj, ker ne potegne, ker je refulasto, ker je dež....?

še kaj z gorenjskega konca?

Janez ti jest povem zakaj nama nihce ne odgovori..Ker so vsi tok blazno pametni k govorijo o stavreh k jih poznajo le bezno a brez prave podlage. mene vsaj zanima pa ne modrim..tko da vsi tisti ki bi se radi dodali za ta vikend kao sledeče: ja veter bo in bo jugo, za bloke pa bol vprasanje, potem raje sploh nic ne napiste.Upam pa da si bo za odgovor čas vzel vsaj naš doktor..

@nacko, ce lohk pomaga in ce zna pol......

Bloke Jugo refulasto, ne vem zakaj kriva mora bit konfiguracija.

V zadnjih letih bil 2x gor obakrat slabo, enkrat od 0-8ms drugic ~5-15ms,

skratka neuporabno! Lokalci lahko dodajo se kaksno!

Lesce snega se dost, jugov, prekristaliziran, skratka cofta! Da se se kar ugodno furat za te razmere. Jugo zgleda da bo dost mocan, ponavadi potegne klsiko po dolini. Problem bo DEZ oziroma padavine!

Sporocim do 10h situacijo!

Kite spot cesta Radovljica - Nova vas - Begunje, pri "bunkerju" kot pravimo tisi betonski gmoti na sredini polja!

dr.

Nacko, res je da smo vsi grozno pametni in razglabljamo kje bo veter, ko je pa treba bit konkreten smo vsi strokovnjaki tiho. Zato ker imamo dovolj izkušenj in vemo, da je to čista loterija. Ko se boš ti 15 let ukvarjal z vremenom in iskal veter po vseh takrat še časopisih in teletekstu, sedaj pa po vseh svetovnih modelih boš ugotovil, da je edina gotovost, ki ti ostane modrovanje. V kianju ti želim čim manj nategov,(kar se vetra tiče).

srecno Uros

Janez ti jest povem zakaj nama nihce ne odgovori..Ker so vsi tok blazno pametni k govorijo o stavreh k jih poznajo le bezno a brez prave podlage. mene vsaj zanima pa ne modrim..tko da vsi tisti ki bi se radi dodali za ta vikend kao sledeče: ja veter bo in bo jugo, za bloke pa bol vprasanje, potem raje sploh nic ne napiste.Upam pa da si bo za odgovor čas vzel vsaj naš doktor..

bo še ta pametn neki povedu če sem sevda pristal pr ta pametnih :arrow: vse vam je že dr. povededal jaz lahko samo še dodam 3x bil na blokah na J dvakrat 0-40 bili tudi damjan stane igor ..... in enkrat 12-40, tudi tam pri črpalki in kaj iz tega sledi :arrow: hvala lepa

P.S. LOGATEC 18.02 2006 ob 11.30 od 0-0 :evil: uživajte na betonu :twisted: :twisted: :roll:

:arrow: slava im virtualcem namreč

sobotni iztržek

13h-14:30h brezovica refulasto do 12m/s skoz total depower in včasih ena roka na safe-tiju parkrat tudi uporabljen

15h-16h sneberje lepa vožnja na izi

potem je pa kajt ptičjo gripo fasu pa ni htel več letet no ja mogoče je bilo krivo to da je bil veter 0m/s

@urosk: zadeli kokr blo napovedan, je pa blo ja..... 8) testiral pa , ah ne bom govoru ker bo spet topic zaklenjen , pa krega bo polno :D aja smo pa bli v laguni v medulinu...

@janez:ja skor tako blo ja, mel namen it s suho obleko , pa blo prelepo pa uzel svojo osmico-kajt in šel v 4 mm neoprenu :shock: .. če ni blo drugega, dol sem pa tud pršu ne le gledat.

Dej no Ted podaj eno kratko oceno materjala ki si ga testiral.

uros

kaj naj rečem..men je blo ok...zlo zadovoln...sliko pa en že nalimu malo višje vidim. u detajle pa se ne spušam na forumu, ker pol sledi "lock" zaradi nekaterih :roll:

TED, NE SERI IN NAPIŠ, KER NE VERJAMEM DA TE BO ADMIN TAKOJ DAL POD KLJUČ, SICER PA J E B E Š T A K F O R U M, KJER POBA NE MORE NAPISAT KAJ SI MISLI O KAJTU , KI GA JE PROBAL

LP X