Jump to content

ZIMSKO KAJTANJE

stajerc

Recommended Posts

ZIVJO!

Kapvertski otoki so zraven senegala oziroma priblizno 1500 km juzno od kanarov!Najlepsi meseci so februar,marec,april!

Letalska karta Venezija-Sal-Venezija je 110.000.00 sit,apartma pa priblizno 10eu dan\oseba!

Jst sem bil predlani in od 14.dni so vozili 13.dni,kr dober iskoristek.

Za sedaj pa keze noro dobr:

http://www.windguru.cz/int/index.php?sc=209[/url]

sal je zakon! ni sicer najbolš če si zacetnik ker majo kar velik shore break! Èeprov promovirajo santa maria beach kot spot za začetnike, pa je pomoje kar zajeban--->te lepo naplakne na peščeno plažo:)

Aja pa če rentaš avta- obvezno 4wd pa še to ne ekserimentirat preveč ker je hudič (ponavadi je reduktor in vse ost. zjebano tko da prej probite)

piha pa itak skos- mi smo bli za nov let pa je blo vse dni 9m-14m kiti.

tko da....

ajt

skoz bolj me mika tale sal....vreme, plaže, aaaaa pa še čas idealen...ko maš tukaj že vsega poln k.... odletiš sam ekipa se mora zbrati. ...če kdo za... oz pač če se ekipa zbira...torej javite!

brazilci pa lahko tud kako še rečete, ..pač primerjava če slučajno kdo bil dol in pa v braziliji. ker tole al pa brazil tole leto... :D

tole je tudi meni zanimivo. a ima kdo že kakšen konkreten datume v glavi? a prov računam če rečem cca. 500 ojro za karto, 300+ za spanje in hrano pa še mal zraven je cca. 1000 ojrotov za 14 dni? preveč gorenjc? :wink: peter

pomojem da ne..da se živi čist ok za da denar...

btw peter, za konc tedna še sporočim :wink:

Za 1000eu se 14 dni zivi super.Najvecji problem so taxiji,ker se na spot

kitebech mores peljat in to je 15eu za obe strani!

mogoče pol ceneje rentat avto, ..ali pač ne....no zasoljeno imajo ja....sicer pa štajerc....mene mika..sam raj po 10.3..... :D sicer pa ti bil dol že, kot sem prebral, pa bi mal podatkov še..lahko tud na pm. no velik pa si še preberem na netu.... zdaj bi bil pravi čas ja spomladi 8) ...