stajerc Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 ZIVJO!Zanima me ce kdo razmislja o odhodu na Kapvertske otoke,ob koncu februaja ali v zacetko malca?Lep pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 ZIVJO!Zanima me ce kdo razmislja o odhodu na Kapvertske otoke,ob koncu februaja ali v zacetko malca?Lep pozdrav! Kje je ze to, a PIHA??Kolk je pa karta, po moje je tam full pocen dabe!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stajerc Posted February 15, 2006 Author Share Posted February 15, 2006 ZIVJO!Kapvertski otoki so zraven senegala oziroma priblizno 1500 km juzno od kanarov!Najlepsi meseci so februar,marec,april!Letalska karta Venezija-Sal-Venezija je 110.000.00 sit,apartma pa priblizno 10eu dan\oseba!Jst sem bil predlani in od 14.dni so vozili 13.dni,kr dober iskoristek.Za sedaj pa keze noro dobr:http://www.windguru.cz/int/index.php?sc=209[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iztnem Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Moj prjatu gre dol začetek marca. Gre za 14 dni in ima apartmaje na Boa visti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stajerc Posted February 15, 2006 Author Share Posted February 15, 2006 Mene bolj interisira otok SAL,kot pa BOAVISTA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iztnem Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Ti, za Sal ti ne znam kej več povedat, ker sm bil tam samo en dan in to mislim, da je bla santa monica. Baje da je dobr spot za kajtat shark beach. LPI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miha Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 tut moj prjatu pa od prjatla prjatu pa še en drug prjatu pa... so bli dol za info, če še niste vidl: kapverdi by janez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matevzi Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 sal je zakon! ni sicer najbolš če si zacetnik ker majo kar velik shore break! Èeprov promovirajo santa maria beach kot spot za začetnike, pa je pomoje kar zajeban--->te lepo naplakne na peščeno plažo:) Aja pa če rentaš avta- obvezno 4wd pa še to ne ekserimentirat preveč ker je hudič (ponavadi je reduktor in vse ost. zjebano tko da prej probite) piha pa itak skos- mi smo bli za nov let pa je blo vse dni 9m-14m kiti.tko da.... ajt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 skoz bolj me mika tale sal....vreme, plaže, aaaaa pa še čas idealen...ko maš tukaj že vsega poln k.... odletiš sam ekipa se mora zbrati. ...če kdo za... oz pač če se ekipa zbira...torej javite! brazilci pa lahko tud kako še rečete, ..pač primerjava če slučajno kdo bil dol in pa v braziliji. ker tole al pa brazil tole leto... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stajerc Posted February 15, 2006 Author Share Posted February 15, 2006 Zivjo!Jst sem glih s tem namenom odpru to temo,da se zbere ekipa in da gremo na SAL!A je se kdo zravn?L.P. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Zivjo!Jst sem glih s tem namenom odpru to temo,da se zbere ekipa in da gremo na SAL!A je se kdo zravn?L.P. za kolk časa pa si mel v mislih zadevo....14 dni vsaj...tri tedne mogoče...:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterkoman Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 tole je tudi meni zanimivo. a ima kdo že kakšen konkreten datume v glavi? a prov računam če rečem cca. 500 ojro za karto, 300+ za spanje in hrano pa še mal zraven je cca. 1000 ojrotov za 14 dni? preveč gorenjc? :wink: peter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 tole je tudi meni zanimivo. a ima kdo že kakšen konkreten datume v glavi? a prov računam če rečem cca. 500 ojro za karto, 300+ za spanje in hrano pa še mal zraven je cca. 1000 ojrotov za 14 dni? preveč gorenjc? :wink: peter pomojem da ne..da se živi čist ok za da denar... btw peter, za konc tedna še sporočim :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stajerc Posted February 16, 2006 Author Share Posted February 16, 2006 Za 1000eu se 14 dni zivi super.Najvecji problem so taxiji,ker se na spotkitebech mores peljat in to je 15eu za obe strani! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Za 1000eu se 14 dni zivi super.Najvecji problem so taxiji,ker se na spotkitebech mores peljat in to je 15eu za obe strani! mogoče pol ceneje rentat avto, ..ali pač ne....no zasoljeno imajo ja....sicer pa štajerc....mene mika..sam raj po 10.3..... :D sicer pa ti bil dol že, kot sem prebral, pa bi mal podatkov še..lahko tud na pm. no velik pa si še preberem na netu.... zdaj bi bil pravi čas ja spomladi ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 En dobr Jimmyjev opis na kite-stuff.org... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 hvala gigi, vidu že tole ja......ma matra matra..če še koga..navsezdnje exotika prava :) resno....je kdo za odhod v marcu....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Štajerc, hmmm si še za akcijo-sal, al že minilo, oz kdo resno kje zbira klapo ki bi šla.... še vedno smo nekateri za zimsko kajtanje v toplih krajih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts