Jump to content

Sreda Snow Kiting????

Polde

Recommended Posts

Jutr je frej, a bo kje kej vetra za Snow kajting???

Zgleda bl kriza, nej bi bil neki JZ..... kje so za Jugo spoti?????

lp,

Polde, tale bo bolj tezka, po napovedih bolj stajerska,

Ptuj-Ljutomer pozno popoldne.

Celje @Gigi bo bolj vedel

Lesce odvisno kolk globokk bo sedel v dolino JZ

Bohinj klasicni JZ ves kolk lohk potegne

dr.

Levec kaže bolj slabo, upajmo na najboljše!

Ja, sm ga čutu da po pihnl, včeri oz. v sredo popoldne je super zapihalo in to kar v Ljubljani, od 15 ure naprej žgal kar lepo na barju, jugo zahodnik, močan kar precej, za fojla 10-ko pa do konca zategnjen, sneg super, ker je blo toplo se je mal omehčal, kar pomeni, da ni bilo na trdo in so noge. hvaležne, mal rafulasto, vendar super, parkrat sm kr mal cviknu, ker ni bilo kontrole, pa nazadnje sem letu z avijonom, s kajtom sm na snegu rajš še mal na tleh, kar je blo včeraj kar težko...

lp,

Tinč

@Polde, ja res lepo pihnl.

Madonca jst sm se pa res prešerno namatru, sm neki na Jezerskem kolovratu po snegu, veter pa prešerno razposajen, pa ni in ni hotu pihat v eno smer, skoz menju smer za 90 stopinj. Za povrh je pa še z refuli nabiju. :roll: Še dobrm, si reful dobro minuto prej med vejam zaslišu. :D

No pa pridem ob 17-ih u Lublan na Brezovic, da nafutram želodec pr kitajcih (hm dobra povezava kajtanje pa hrana pr kitajcih :lol: ), pa skor vrat od avta ne morš odpret k tok piha, sicer ne taki refuli k gor. Po moji oceni bi se dal lepo furat že s 3.5m2. :)

Dr., sej vem, kva pa rinem na sever med hribe. :oops:

Ja, v sredo je bilo super na barju, je kar fino žgal na trenutke. Sem imel 9m2 tubo. žal, je veter začel kar pozno....od ene 3h naprej, jaz sem pa od jutra cel dan gledal skozi okno kdaj bo kej zapihal. Sicer sem bil tudi v ponedeljek je bilo pa še boljše :D :D

Èe je bil kdo v nedeljo 5.2. bi tudi videl kaj je to uživancija 8) , samo jaz sem pa v nedeljo samo gledal, ker sem bil prešvoh od sobotnega žuranja.

Upam, da bo vsaj še nekaj časa trajalo....veter in sneg, da ne bo vse skupaj prehitro pobralo.