Jump to content

Novega lastnika išče kolekcija kajtov X4

3g

Recommended Posts

tele Ho!

Prodaja se kolekcija kajtov X4 in sicer:

- 8 m2

- 12 m2

- 16 m2

Vsi kajti so (zelooooo pomembno) enakih barvnih kombinacij, torej tvorijo res pravi komplet :)

Vsi kajti so opremljeni tudi za upravljanje na 5 vrvico, jaz uporabljam 1 bar za vse tri.

Èe se kajti prodajo posamično priložim popolnoma nove, nerabljene bare in vrvice standard, če kdo kupi cel komplet 3 kajtov dodam še bar s kompletom 5ih vrvic.

v opremi so še tlačilke, torba z naramnicami in kakšen nasvet...

cena - po dogovoru, jaz vem koliko želim dobiti za kaj...

lp

3g

Lep pozdrav!

Sem interesent za 8 in 13ko (Ted pa vzame 16ko in prodas komplet;).

Ker sele zacenjam in moram nabavit se veliko opreme, igra pomembno vlogo tudi cena. Iscem pa drugace komplet s striki in barom. Ali se lahko slisiva po telefonu in zmeniva za en ogled?

Lep vecer,

Ursa (041-901-478)

Samo nekaj, X4 so kr hude zadeve in niso najbolj primerne za začetnike.

Lep pozdrav!

Sem interesent za 8 in 13ko (Ted pa vzame 16ko in prodas komplet;).

Ker sele zacenjam in moram nabavit se veliko opreme, igra pomembno vlogo tudi cena. Iscem pa drugace komplet s striki in barom. Ali se lahko slisiva po telefonu in zmeniva za en ogled?

Lep vecer,

Ursa (041-901-478)

IC Gigi, hvala za namig 8) .

To sem ze slisala, ja. Me pa zanima kaj to pomeni. Pri vseh kajtih so neke lestvice, ki kažejo za kako izkušenega kajterja je kajt primeren. Približno se mi sanja, kaj vse kajt potrebuje, da je primeren za začetnika oz intermidiate (prav za začetnike ne bi kupovala, ker nimam denarja, da bi že drugo leto vse skupaj spet menjala)... pa vendar, še vedno mi ni čisto jasno, ali je ta kajt prenevaren zame-začetnika (težko obvladljiv v nevarnih situacijah) ali pretežek za učenje (recimo, da ob najmanjši napaki dol pade in ga pol tezko spet dvignes)?

Hvala:)

Lp, Michelle

IC Gigi, hvala za namig 8) .

To sem ze slisala, ja. Me pa zanima kaj to pomeni. Pri vseh kajtih so neke lestvice, ki kažejo za kako izkušenega kajterja je kajt primeren. Približno se mi sanja, kaj vse kajt potrebuje, da je primeren za začetnika oz intermidiate (prav za začetnike ne bi kupovala, ker nimam denarja, da bi že drugo leto vse skupaj spet menjala)... pa vendar, še vedno mi ni čisto jasno, ali je ta kajt prenevaren zame-začetnika (težko obvladljiv v nevarnih situacijah) ali pretežek za učenje (recimo, da ob najmanjši napaki dol pade in ga pol tezko spet dvignes)?

Hvala:)

Lp, Michelle

ojla..vsega po malo kot si opisala, sicer so x4 proti x3 in x2 prej dost pridobil na stabilnosti, je pa res da niso ravn intermedia zadeve, kar bi ti potrebovala bolj. kajt prej pade v vodo oz pač zgubi stabilnost kot intermedie, vleče malo bolj, je useen bolj nemiren.

z drugimi besedami ni tolk "udoben" kajt, sicer jz z osmico zadovoljen, sam je treba kar delat da kam ne pobegne....

Tele ho!

no, da vam skrajšam muke okrog kiteov X4:

zadeva je res super če jo voziš na 5 štrik, ker imaš možnost zelo dobro in natančno regulirat silo kajta. na 4 štrike pa ima ta kajt ogromno moči - kar je lahko dobro, ali pa tudi ne -> odvisno od tega kako se navadiš

Edini pravi razlog za prodajo teh kiteov je, da se načeloma držim principa da vsako pomlad menjam kolekcijo kajtov, bolj iz kaprice kot česa drugega. če kdo ne verjame naj pogleda nazaj na forum pa bo videl da je to res.

možakar ki je lani kupil moje kajte je z njimi zadovoljen, ima celo več dni na vodi kot jaz, brez ene same ideje kaj bi mi lahko reklamiral -> kar govori o vrhunski ohranjenosti reči ki jih prodajam.

in ker sem sicer s kajti zelo zadovoljen jih tudi ne dam iz rok vsakemu ki mi pride z idejo da bi kajtal, in pa ne dam jih pod ceno. to je to...

lp

3g

Tele ho!

no, da vam skrajšam muke okrog kiteov X4:

zadeva je res super če jo voziš na 5 štrik, ker imaš možnost zelo dobro in natančno regulirat silo kajta. na 4 štrike pa ima ta kajt ogromno moči - kar je lahko dobro, ali pa tudi ne -> odvisno od tega kako se navadiš

Edini pravi razlog za prodajo teh kiteov je, da se načeloma držim principa da vsako pomlad menjam kolekcijo kajtov, bolj iz kaprice kot česa drugega. če kdo ne verjame naj pogleda nazaj na forum pa bo videl da je to res.

možakar ki je lani kupil moje kajte je z njimi zadovoljen, ima celo več dni na vodi kot jaz, brez ene same ideje kaj bi mi lahko reklamiral -> kar govori o vrhunski ohranjenosti reči ki jih prodajam.

in ker sem sicer s kajti zelo zadovoljen jih tudi ne dam iz rok vsakemu ki mi pride z idejo da bi kajtal, in pa ne dam jih pod ceno. to je to...

lp

3g

urban hej hej ne jezit,

1. kot x4, so mi res lahko rečem zadeve, ki špilajo. sam sem zadovoljen, sicer mam 4 strike ampak osmica k sreči skor ni over power nikol, tko da :wink:

2. da bi kdo karkol v postih omenjal, da so kajti kakorkol uničeni, poškodovani, mislim da ne, sam hočem začetnici rečt, da to ravn ni za njo in tud ti to pomojem veš. pač tud sam neb prodajal zadeve vsakemu, ...kako je s petim štrikom in varnostjo, pa nisem mel šans probat.

vsekakor ti želim uspešno prodajo in vem, da zadeve špilajo, pa da so zdrave v smislu nepoškodaovanosti.

če ma pa kdo x4 14m2 na zalogi za prodat ....sem pa interesent :D

ted:

http://www.oase.com/anzeigen/index.html

Rubriken: Kitesurfen-Kites

Anzeigen-Nr.: 51736

Datum: 27/01/2006

Kontakt: Michael Werner

Gertigstr. 46

22303 HH, HH

Deutschland

Telefon: 0172 - 9102046

E-Mail: michael@studiowerner.de