urosk Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 No da malo zamenjamo debato. Ker je mraz verjetno vsi imamo suhe obleke. Sam kupujem novo z lateks zapestjem. Gusti ti vem da mas Gul, Bito in Vale kupujeta Gill sam sem narocil Mystic. Kaksne imate pa ostali? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gormla Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Menda da je od OceanRodeo vredu.To pride drugo leto,če ne bom na luni smučal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosk Posted January 18, 2006 Author Share Posted January 18, 2006 kolk so pa cene? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarik Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 jst ma od GUL in sem prow zadovolen.sicer ma neoprenske mančete okoli zapestja in vratu, samo ne prepuščajo, kajti sem se dregal na globoki vodi 15min in iskal desko;ko sem se pa sleku je bil puli suh povsod :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IchA Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Nekaj sem spraševal po trgovonah, a kot pričakovano vsak svojo "malho" hvali. Na enem dečku sem si ogledal obleko Ocean Rodeo pyro pro in se mi je zdela ok. Kupil jo je v trgovini Island v Lignanu. Ko sem kontaktiral to trgovino so mi rekli, da te obleke ne bo pred sept 06, lahko pa mi ponudi Mystic, s katero me želi opičit za 450Eur. Od Gul tip m? naj bi stala cca 90.000 SIT..Znamka Icewind pa ni nekam resna, saj nima še porihtane mreže trgovin... Kaj naj po vaše vzamem in za kakšno ceno? Hvala za vaše odgovore. LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miha Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Je že kdo probal slovensko robo, SandiLine?Kako je s tole, ki naj bi bila suha in dihajoča?Cena je 85k SIT. http://www.sandiline.com/jadranje/images/sandi_jaop_002.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samo Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Suha obleka od Ocean Rodeo mod. Lite pride 450eur. LP Samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samo Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Ups, napaka. Pyro Lite od OR pride 380eur. LP Samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts