Gusti Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Prodam slingshote FUEL letnik 2004:9 m2(komplet):73.000 sit 13 m2: 83.000 sit17 m2: 88.000 sitTa dva kajta imata en bar. Kajti so zelo dobro ohranjeni.Kliči: 031 395 843 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michelle Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 9ka in 13ka prodani. Hvala Gusti za vse in se slisimo:) Lp, Ursa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 In naj se kdo rece da tale nas Gusti obvlada,in to brez onega kako mu ze pravite P* neoprena,Zna z kajti in deklinami :D dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michelle Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Se en, krajsi opis dogodkov: Jakoba (hcerka) me pobere na avtobusni, izvedeva resevalno akcijo za Forda (mehanik), potem pa do hise. Gusti mi je podrobno razlozil, pokazal in narisal osnovne stvari okoli kajta in kajtanja, zmenjena sva se za akcijo on-the -field, enkrat k ne bo take "bonace" kot vceraj. Dobila zraven na posodo se en kajt za vadit.... Tole je bila res ponudba v kompletu in obljubim, da se bom v podobni situaciji, tudi sama tako potrudila za kakega novinca... ;) Se vidimo kmalu.... spoznal me boste po tem, da se bom 1 uro ukvarjala z vrvicami in 2 h z dvigovanjem :) Lp, Michelle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gusti Posted February 22, 2006 Author Share Posted February 22, 2006 Tudi 17 - ka prodana in sicer na dolenjsko Srečno, nova kajterka in nov kajter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts