Tripy Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Petek 13. smo zadnji odsli iz letališča Postojna in začeli pospravljati svinjarija/jo za sabo in drugimi. Pri tem smo našli črne rokavice, bi jih bolje opisal pa jih morem poiskat v tej razmetani sobi, tako da naj jih tist k jih je zgubu opiše dost natančno da bom vedu da so res njegove. Aja, + za 6 pack pira se priporocam :D pa jih prevzame v Lj, ker jest v Postojno ne grem dokler ne bo kej frišnega snega (boli glava od cementa )!!! Aja...ce pa se lastnik ne bo najdu pol je pa Ukradeno :( :? lpTripy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nacko Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 So velike!! črne bordarske rokavice..morda kasen mini rdec napis..notri pa je plastični ščitnik(na zgornji strani zapestja-vse druge imajo scitnik spodaj)..pa trakec za zategnit je okrog zapestja..bolj natancnega opisa ne vem ker so od brata pa mu se nisem rekel da sem jih izgubil(morda samo založil)..sem bil pa v postojni v torek..tko da moznost da so te rokavice pocakale do petka..hmmm...vendar ce ustrezajo mojemu opisu potem mi prosim poslji zasebno sporocilo! LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tripy Posted January 17, 2006 Author Share Posted January 17, 2006 Zal Nacko, rokavice k jih imam jest ne ustrezajo tvojemu opisu. lpTripy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nacko Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 A lahko poklices mojga kolega ki je brez interneta in je tudi on pozabil rokavice da ti jih tocno opise...poklici ga tudi ce si jih dal ze komu drugemu da bo vedel pri cem je..njegova cifra je 031644573-aljaž hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts