beastkites Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 saj vem da je nekdo (mislim da je bil to David, nisem pa zihr) pred časom postavil prav tako vprašanje, pa me samo zanima če se je populacija bagijašev kaj povečala. Zanima pa me tudi to, če ste šli že kam okoli furat (ven iz Slovenije). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iztnem Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Jst sm ga pet dni furu u braziliji, sicer tistega z motorjem od hrošča, vendar me ni kaj preveč navdušil, razen, da je zakon se z njim po plažah vozit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastkites Posted December 18, 2005 Author Share Posted December 18, 2005 ja, lepo (brazil, bagi, motor) sam sem mislil kite buggy (vetromotoriziran). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Na gorenskem ne, vsaj ne redno,bilo je nekaj poskusov a smo odnehali!Mene je hrbet bolel samo eno spomlad in nikoli vechttp://www.seajump.com/5-web05_SJ/From%20the%20past/1998/buggy1.gifhttp://www.seajump.com/5-web05_SJ/From%20the%20past/1998/surfing&fun.htmbilo je nekje '93-'95, glavni problem je plac, mislim da bi bilo tega vec, saj je zanimivo,a kaj ko nimas nikjer vozit! Poskusla je tudi Skofjeloska ekipa in so se cisto zgubil, a je se kdo ziv in fura?dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 U Levcu se stalno fura, najmanj 2 kadar pihne skor vedno. Pista pa okol nje je kukrtok speglan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastkites Posted December 21, 2005 Author Share Posted December 21, 2005 a samo toliko nas je? :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 a samo toliko nas je? :( Creda je sla drugam :? :? dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastkites Posted December 21, 2005 Author Share Posted December 21, 2005 očitno tako rata če ni pašnikov... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Toro_ Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 U Levcu se stalno fura, najmanj 2 kadar pihne skor vedno. Pista pa okol nje je kukrtok speglan... gigi iz kot pa si ti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 25min do Levca :);) U Levcu se stalno fura, najmanj 2 kadar pihne skor vedno. Pista pa okol nje je kukrtok speglan... gigi iz kot pa si ti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Toro_ Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 no pol pa ko bo veter prit kej furat ne, js žvim skor da na letališču 100m stran tak da sn vedno za akcijo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts